Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκρινιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Λούκα Κατσέλη

Γκρινιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Λούκα Κατσέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Μηλιός, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Λούκα Κατσέλη, ΣΥΡΙΖΑ,

Ησυχία δεν έχουν οι “σύντροφοι” του ΣΥΡΙΖΑ κι όλο κάτι βρίσκουν να γκρινιάζουν. Τώρα, απ’ ό,τι μαθαίνουμε αλλά και διαβάζουμε, είναι κάποιοι που δεν θέλουν τη Λούκα Κατσέλη στα πόδια τους.

Η αλήθεια είναι ότι η Λούκα Κατσέλη έχει τα μνημονιακά της βαρίδια και ανεξάρτητα από την αριστερή της ρητορική, φέρει τεράστιες ευθύνες ως υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου, ειδικά όταν δεν τόλμησε να κάνει καμία ρήξη (ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε) και καθόταν και υπέμενε όλες τις τρέλες του ΓΑΠ και των κηπουρών του. Από την άλλη, πρέπει να της αναγνωρίσουμε, ότι χάρη σε ένα νόμο που έφτιαξε, ο γνωστός σε όλους Νόμος Κατσέλη, σώθηκε κόσμος από τα νύχια των τραπεζών.

Στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά διαβάζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αν και φαίνεται να κρατά αποστάσεις από την Λούκα Κατσέλη, τουλάχιστον δημοσίως, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ λύνει και δένει στον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις στο εσωτερικό του πολυφωνικού κόμματος. Η εφημερίδα γράφει ότι οι Τσακαλώτος και Μηλιός έχουν έχουν επανειλημμένως διαμαρτυρηθεί στον πρόεδρο Αλέξη για τη συμπεριφορά της (εδώ έχουμε μια απορία, δηλαδή, τι τους κάνει; Τους… δέρνει;).

Η εφημερίδα μάλιστα αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναθέσει στη Λούκα Κατσέλη να παρακολουθεί το έργο του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος κι αυτό έχει δυσαρεστήσει πολλούς που θα ήθελαν εκείνοι να παρακολουθούν τον Στουρνάρα…

Σχετικά άρθρα