Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαγγελόπουλος: Η προανακριτική έχει αναλάβει τη συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis (βίντεο)

Παπαγγελόπουλος: Η προανακριτική έχει αναλάβει τη συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Σκάνδαλο Novartis,

Την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής καταγγέλλει ο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ότι επιχειρεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο Novartis και δηλώνει βέβαιος ότι δεν θα προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο εις βάρος του.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος με δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega,υποστηρίζει ότι η προκαταρκτική επιτροπή συνεχίζει τις «αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις».

«Οι άθλιες και παράνομες μεθοδεύσεις είναι ανώφελες δεν έχει προκύψει και δεν πρόκειται να προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο σε βάρος μου», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

«Η προκαταρκτική επιτροπή, η πλειοψηφία της οποίας στην πραγματικότητα έχει αναλάβει τη συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως του ελληνικού κράτους και όχι τη διερεύνηση των δήθεν ποινικών ευθυνών μου, συνεχίζει τις αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις.

»Χθες με παράνομες συνοπτικές διαδικασίες απέρριψε το αίτημά μου για εξαίρεση του κυρίου Πλεύρη από μέλος της.

»Ο κύριος Πλεύρης θα εξακολουθήσει να παριστάνει το μέλος της επιτροπής που ερευνά τις δήθεν ποινικές μου ευθύνες, ενώ ταυτόχρονα είναι δικηγόρος του Αντώνη Σαμαρά που με μήνυσε για τις πράξεις που ερευνά η επιτροπή.

»Οι άθλιες και παράνομες μεθοδεύσεις είναι ανώφελες δεν έχει προκύψει και δεν πρόκειται να προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο σε βάρος μου».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Σχετικά άρθρα