Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με τον «τουρκοφάγο» Ρόμπερτ Μενέντεζ συναντήθηκε ο Νίκος Δένδιας στο Μόναχο

Με τον «τουρκοφάγο» Ρόμπερτ Μενέντεζ συναντήθηκε ο Νίκος Δένδιας στο Μόναχο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Γερμανία, Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μόναχο, Νίκος Δένδιας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, Υπουργείο Εξωτερικών,

Με τον ισχυρό φίλο της Ελλάδας, Αμερικανό Γερουσιαστή (Δημοκρατικό) Ρόμπερτ Μενέντεζ, συναντήθηκε ο Νίκος Δένδιας στο περιθώριο της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου.

Ηγετική φυσιογνωμία ο Ρόμπερτ Μενέντεζ στέκεται βράχος υπερασπιζόμενος το δίκιο Ελλήνων, Ισραηλινών και Αρμενίων, απέναντι σε τυραννίδες όπως της Τουρκίας.

Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον νόμο EastMedAct, που αναβάθμισε τη γεωπολιτική σημασία της χώρας μας σε σχέση με τα συμφέροντα των ΗΠΑ, ενώ χάρη στη δική του επιμονή αναγνωρίστηκε η Γενοκτονία των Αρμενίων από το Αμερικανικό Κογκρέσο.

Τούρκοι αξιωματούχοι έχουν αποκαλέσει τον Ρόμπερτ Μενέντεζ εχθρό της Τουρκίας και εκείνος με τη σειρά του έχει αποδεχτεί με χαρά τον χαρακτηρισμό.

Φόβος και τρόμος των Τούρκων

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής λέει τον Τούρκο πρόεδρο «δικτάτορα» και επίσης έχει υπερασπιστεί ένθερμα τους Κούρδους της Συρίας.

Έχει κατηγορήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ότι μετά την προδοσία των Κούρδων της Συρίας κανένας σύμμαχος δεν θα εμπιστεύεται τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μόλις προχθές επιτέθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ επειδή εξισώνει την τουρκική επιθετικότητα με την ελληνική αμυντική στάση στη Μεσόγειο.

Σχετικά άρθρα