Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κατερίνα Μονογυιού έχει «πάρει ευλογία» για να κατέβει στην πολιτική (βίντεο)

Η Κατερίνα Μονογυιού έχει «πάρει ευλογία» για να κατέβει στην πολιτική (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κατερίνα Μονογυιού, Νέα Δημοκρατία,

Η Κατερίνα Μονογυιού έχει πάρει ευλογία για να κατέβει στην πολιτική. Το ξέρατε; «Το ότι κατεβαίνω στην εεε πολιτική, εεεε, αυτό, το ότι κατεβαίνω, έχω πάρει ευλογία για αυτό το πράγμα», έχει ισχυριστεί σε δημόσια ομιλία της.

Τι εννοεί; Την ευλόγησε ο Θεός; Την έχρισε; «Ελέω Θεού Μονογυιού;» (Θα έκανε σύνθημα ό,τι πρέπει για τους Μυκονιάτες ψηφοφόρους της).

Δηλαδή η κ. Μονογυιού τι υποστηρίζει; Ότι αυτό που βλέπουμε, την ίδια στο βήμα της Βουλής να συλλαβίζει, είναι αποτέλεσμα ευλογίας;

Έχει εξηγήσει κάποιος καλός άνθρωπος στην κ. Μονογυιού ότι αυτό που κάνει, να παριστάνει την εκλεκτή του Θεού, λέγεται και θεοκαπηλία; Άγνωστη λέξη η θεοκαπηλία; Να τη μάθει.

«Και πάει να μας κυβερνήσει ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι άθεος. Καταλαβαίνετε που θα πάει η θρησκεία μας, που θα πάει ο πολιτικός… (λάθος) …ο πολιτισμός μας, συγγνώμη…», έχει πει σε άλλη δημόσια ομιλία της αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

Η απλοϊκή νηπιακή της σκέψη δεν είναι αθώα, ούτε «χαζή». Είναι σκοταδισμός και δεισιδαιμονία, ο λαϊκισμός της είναι φρικτός.

Ο λαϊκισμός της απειλεί τη δημοκρατία και τον πολιτισμό μας, την κοινωνική ειρήνη, καταλύει τη λογική.

Βεβαίως -να έχουμε πάντα υπόψη μας- ότι αυτοί που την ψηφίζουν όμοιοι της είναι και προφανώς συμμερίζονται τα πρωτόγονα παραληρήματα της.

Δείτε νέο βίντεο «ποτ πουρί» με την Κατερίνα Μονογυιού:

Στο Twitter η Κατερίνα Μονογυιού έχει γίνει ανάρπαστη:

Είναι ανεξάντλητη:

Σχετικά άρθρα