Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολ. Γεροβασίλη: Θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε απέραντη φυλακή

Ολ. Γεροβασίλη: Θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε απέραντη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Όλγα Γεροβασίλη, Προοδευτική Συμμαχία, Πρόσφυγες, ΣΥΡΙΖΑ,

Βολές κατά της κυβέρνηση για το «αδιέξοδο» στο μεταναστευτικό καταλόγισε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, κατηγορώντας παράλληλα τους κυβερνώντες για κοροϊδία των νησιωτών.

«Οι παλινωδίες της κυβέρνησης και η “σούπερ ετοιμότητα των σούπερ αρίστων” έφεραν τη χώρα και ιδιαίτερα τα νησιά και τους ήδη βεβαρημένους κατοίκους σε αδιέξοδο ενώ επιπλέον έχουν διασύρει τη χώρα διεθνώς» σχολίασε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Καμία προετοιμασία, καμία γνώση της μετανάστευσης και του προσφυγικού ζητήματος, αδυναμία διάγνωσης του προβλήματος και παλινωδίες για 7 μήνες» συνέχισε η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Σήμερα έρχεται η κυβέρνηση για να κοροϊδέψει η ίδια τους κατοίκους των νησιών, που τους είχε υποσχεθεί και δια των δημάρχων της, αποσυμφόρηση των νησιών και αποτροπή εισόδου».

Η κ. Γεροβασίλη υπενθύμισε στον υπουργό Μετανάστευσης Ν. Μηταράκη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίστηκε πάρα πολύ μεγάλες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές και η χώρα και ειδικά τα νησιά δεν επιβαρύνθηκαν κατά τέτοιο τρόπο, γιατί υπήρχε σχέδιο και αποφασιστικότητα».

«Είναι απολύτως ψευδές ότι δεν γίνονταν επιστροφές επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά η διαδικασία των επιστροφών είναι σύνθετη και κωλυσιεργεί» υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη και συμπλήρωσε πως «τα ζητήματα επιτάχυνσης διαδικασιών ασύλου απασχόλησαν και τη δική μας κυβέρνηση αλλά χωρίς αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού δεν μπορεί εξασφαλιστεί».

«Η Ν.Δ. θέλει να μετατρέψει με τα κλειστά κέντρα κράτησης τη χώρα σε μια απέραντη φυλακή» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα