Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη κατά Χρυσοχοΐδη: Το επιτελικό παρακράτος αντεπιτίθεται

Γεροβασίλη κατά Χρυσοχοΐδη: Το επιτελικό παρακράτος αντεπιτίθεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Όλγα Γεροβασίλη, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Η γραμματέας της Κοινοβουλευυτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβάσιλη σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το απόγευμα της Δευτέρας από τη Βουλή, όσον αφορά τις μεθοδεύσεις που επιχειρεί η κυβέρνηση στον διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες.

Η κ. Γεροβασίλη τονίζει στη δήλωσή της ότι: «Το επιτελικό παρακράτος περνά στην αντεπίθεση.

»Ο κύριος Χρυσοχοΐδης σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας για την αδικαιολόγητη επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες προέβη σε μια πρωτοφανή, αήθη και συκοφαντική επίθεση σε βάρος της προηγούμενης Κυβέρνησης.

»Μη μπορώντας να εξηγήσει γιατί το πρώτο του μέλημα, τις πρώτες κιόλας μέρες που ανέλαβε το Υπουργείο, ήταν η ακύρωση του διαγωνισμού και γιατί στο νέο διαγωνισμό που επαναπροκήρυξε φέρεται να εισήγαγε «φωτογραφικές» προδιαγραφές που μειώνουν τον ανταγωνισμό και αυξάνουν το κόστος, ο κος Χρυσοχοΐδης, έπραξε το αδιανόητο.

»Άφησε αιχμές για δήθεν καταγγελίες κατά του διαγωνισμού ΣΥΡΙΖΑ …7 μήνες μετά την ακύρωσή του ενώ ταυτόχρονα τις χαρακτήρισε «μη σοβαρές».

»Αν και κλήθηκε επανειλημμένα και κατηγορηματικά να καταθέσει όποια τυχόν στοιχεία διαθέτει κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ουδέν κατέθεσε.

»Άρα είτε:

»οι επιστολές ήταν ασόβαρες ή ανυπαρκτες και στριμωγμένη η Νέα Δημοκρατία απλά πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα.

»ο Χρυσοχοϊδης οφείλει να τις προσκομίσει αμέσως.

»Πάντως αν κάποιοι οφείλουν να φοβούνται τον Εισαγγελέα, αυτοί ανήκουν στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας…».

Σχετικά άρθρα