Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ατάκα Μητσοτάκη για τη Ντόρα προκάλεσε τα γέλια όλων

Η ατάκα Μητσοτάκη για τη Ντόρα προκάλεσε τα γέλια όλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Χανιά,

Μέσα στο εξαιρετικά βεβαρημένο πρόγραμμα και το ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο μεταξύ επισκέψεων και συναντήσεων στα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε την καλή διάθεσή του και χαιρετούσε ενθέρμως του παρευρισκόμενους σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας του.

Μια στιγμή όμως, κατά την άφιξή του στο Δημαρχείο Χανίων και την είσοδό του στο γραφείο του Δημάρχου, Παναγιώτη Σημανδηράκη, συγκέντρωσε αρκετά γέλια.

Ο Δήμαρχος του σύστησε έναν-έναν τους αντιδημάρχους, οι οποίοι είχαν παραταχθεί δίπλα στην πόρτα, όταν όμως πέρασαν και τον τελευταίο, η βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη στεκόταν ακριβώς δίπλα, έτοιμη να εισέλθει και εκείνη στην αίθουσα, με το που θα έμπαινε ο πρωθυπουργός.

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άρπαξε την ευκαιρία να αστειευτεί με την αδελφή του και μετά τις συστάσεις με τη δημοτική ομάδα, γυρνάει δείχνοντας την Ντόρα Μπακογιάννη και ρωτάει τον Δήμαρχο:

«Η κυρία; Δημοτική σύμβουλος;», με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε γέλια.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκτός από της οικειότητας που εξέπεμπε σε όλες τις συναντήσεις με θεσμικούς -και μη-, έκανε και κολακευτικά σχόλια.

«Είσαστε ωραιότατοι σήμερα», σχολίαζε η Ντόρα Μπακογιάννη και οι αντιδήμαρχοι χαμογελούσαν αμήχανα.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα