Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μεγάλη πολιτική συγκέντρωση Τσίπρα στην Αθήνα

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μεγάλη πολιτική συγκέντρωση Τσίπρα στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, σχεδιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας να πραγματοποιήσει μια μεγάλη κεντρική πολιτική εκδήλωση στην πρωτεύουσα προκειμένου να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους του κόμματός του ενόψει του επικείμενου συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 14 με 17 Μαΐου.

Στην ανοικτή αυτή συγκέντρωση, για την οποία εργάζεται ήδη όλος ο μηχανισμός της Κουμουνδούρου προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να στείλει μήνυμα συμπόρευσης προς τα στελέχη και τον κόσμο της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τη μεγάλη αυτή συγκέντρωση θα διεξαχθούν τις προσεχείς εβδομάδες και μέχρι το Πάσχα (φέτος πέφτει 19 Απριλίου) τέσσερις θεματικές προσυνεδριακές ημερίδες σε διάφορες μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Ως κύριο αντικείμενό τους θα έχουν ισάριθμες θεματικές ενότητες στις οποίες δίνει έμφαση ο ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι στην αγροτική πολιτική, στο συνδικαλιστικό κίνημα, στην αυτοδιοίκηση και στον πολιτισμό.

Σχετικά άρθρα