Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

To antinews «έσφαξε» Μητσοτάκη: Γελάει όλη η Βουλή – Πυροβόλησε τα πόδια του

To antinews «έσφαξε» Μητσοτάκη: Γελάει όλη η Βουλή – Πυροβόλησε τα πόδια του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Εκτός της διάψευσης από τον Αντώνη Σαμαρά ότι δήθεν του ζητήθηκαν εξηγήσεις για τη σημερινή του απουσία από την ψηφοφορία για την τροπολογία για ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται τα πυρά και της γνωστής φιλοσαμαρικής ιστοσελίδας antinews.gr, η οποία τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός «πυροβόλησε τα πόδια του», καθώς «εκεί που νόμιζε ότι συνταξιοδότησε τον Σαμαρά», τελικά «τον ανήγαγε σε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης».

Όπως τονίζει σε άρθρο του ο ιστότοπος που απηχεί τις θέσεις του κ. Σαμαρά, «τελικά ο πρωθυπουργός αντί να τολμήσει να σπάσει αυγά και να τραβήξει αυτιά όπως προτείναμε σε προηγούμενο άρθρο, επέλεξε να αφήσει το ποδόσφαιρο να νοσεί και ένιψε τας χείρας του προτάσσοντας την ντροπολογία ως την ενδεδειγμένη λύση».

«Τα βάσανα του Μαξίμου όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η ντροπολογία άναψε και ενδοκυβερνητικές φωτιές», αναφέρεται σε άλλο σημείο του άρθρου, με το antinews.gr να χαρακτηρίζει την απουσία του κ. Σαμαρά από την ψηφοφορία για την επίμαχη τροπολογία ως «εκκωφαντικό μήνυμα που έστειλε ο Σαμαράς στον Μητσοτάκη».

Μάλιστα, σχολιάζοντας τις κυβερνητικές διαρροές ότι δεν τίθεται ζήτημα με τη στάση Σαμαρά, η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα τονίζει με νόημα: «Κότα, τρίλειρη και μακροπουπουλάτη, που θα έλεγε κι η Ντόρα. Πρόκειται για τον απόλυτο εξευτελισμό».

«Ο Μητσοτάκης διέγραψε πάραυτα τον Ζαγοράκη επειδή ο έρμος είπε την άποψή του, ενώ την ίδια στιγμή έθεσε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ξεκαθαρίζει ότι όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία θα διαγραφεί.

Προφανώς, οι απειλές ήταν για βουλευτάκους κι όχι για πρώην πρωθυπουργούς.

Πραγματικά, ούτε πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών δεν θα προέβαινε σε τέτοιου μεγέθους ατόπημα», υπογραμμίζει το antinews.gr και συνεχίζει:

«Δεν ξέρουμε αν το έχουν αντιληφθεί στο Μαξίμου, αλλά γελάει όλη η Βουλή με την απίστευτη αβελτηρία τους. Με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ φυσικά, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και έσπευσε να αναδείξει το ενδοκυβερνητικό μπάχαλο, προκαλώντας εμμέσως τον Κυριάκο, αν τολμάει να διαγράψει τον Σαμαρά. Είδαμε πάντως πόσο τόλμησε».

Μάλιστα, όπως η φιλοσαμαρική σελίδα εκτιμά ότι «πλέον, πριν από κάθε κρίσιμη ψηφοφορία οι δημοσιογράφοι δεν θα ασχολούνται με το αντικείμενο του εκάστοτε νομοσχεδίου, αλλά με το τι θα πράξει ο Σαμαράς».

«Δηλαδή, ο Κυριάκος από μόνος του πυροβόλησε τα πόδια του, κι από εκεί που νόμιζε ότι συνταξιοδότησε τον Σαμαρά μέσω του αδειάσματος για την προεδρία, αίφνης τον ανήγαγε σε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης», διαπιστώνει ο αρθρογράφος.

Σχετικά άρθρα