Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τους «άδειασε» όλους ο Σαμαράς: Εγώ δεν δίνω εξηγήσεις, ούτε μου ζητήθηκαν

Τους «άδειασε» όλους ο Σαμαράς: Εγώ δεν δίνω εξηγήσεις, ούτε μου ζητήθηκαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ποδόσφαιρο,

Συνεχίζεται το σίριαλ με την απουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή της τροπολογίας την αντιμετώπιση φαινομένων πολυϊδιοκτησίας στο ποδόσφαιρο, που γλιτώνει από τον υποβιβασμό τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη αλλά προβλέπει αυστηρή τιμωρία 5-10 βαθμών, δίνοντας επί της ουσίας το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

Και αυτό γιατί, στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά που επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ, διέψευδαν τους Κοινοβουλευτικούς κύκλους της ΝΔ, οι οποίοι ανέφεραν πως ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε «εξηγήσεις» για την απουσία του από την ψηφοφορία.

«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Από την κυβέρνηση δήλωναν άγνοια για την απουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία, ο οποίος έχει επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ εδώ και δύο ημέρες.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σαμαράς δεν είχε ψηφίσει ούτε την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς απουσίαζε στις ΗΠΑ σε οικογενειακό ταξίδι.

Πρόκειται για δεύτερο «κρούσμα» μέσα σε μία εβδομάδα από τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος δεν στηρίζει τις επιλογές της κυβέρνησης στη Βουλή.

Νωρίτερα το Μαξίμου: Λήξαν το θέμα Σαμαρά

Νωρίτερα το Μαξίμου έλεγε ότι ικανοποιητικές κρίθηκαν οι εξηγήσεις που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την απουσία του από τη σημερινή ψηφοφορία για την τροπολογία επί των αθλητικών ποινών

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικούς κύκλους, για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις ο ίδιος ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με το Μέγαρο Μαξίμου και μίλησε και με τον πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι και του εξήγησε τους λόγους της απουσίας του, οι οποίοι και έγιναν τελικώς δεκτοί.

Οι εξηγήσεις διαψεύδονται από τον Αντώνη Σαμαρά, οπότε η πολιτική κρίση στο κυβερνητικό στρατόπεδο παραμένει.

Σχετικά άρθρα