Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς απάντησε μέσω Καλαφάτη για την απουσία του από τη Βουλή

Ο Σαμαράς απάντησε μέσω Καλαφάτη για την απουσία του από τη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ποδόσφαιρο, Σταύρος Καλαφάτης,

Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας Μενδώνη για την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, είπε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Σαμαρά ο οποίος του ανέφερε ότι «οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί».

Νωρίτερα και σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΝΔ ανέμεναν εξηγήσεις από τον Αντώνη Σαμαρά για την αδικαιολόγητη απουσία του από την ψηφοφορία της τροπολογίας που αφορά επί της ουσίας τον μη υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης μιας και το Μαξίμου είχε θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας κάτι που σήμαινε πως όποιος δεν ψήφιζε θα διαγραφόταν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Πάντως, τελικώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εξήγηση που δόθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος, σημειωτέον, είχε απουσιάσει και από την ψηφοφορία για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου φέρεται να έγινε αποδεκτή από το Μαξίμου, που δεν δίνει άλλες πολιτικές διαστάσεις στο θέμα.

Σχετικά άρθρα