Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων – Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ

Αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων – Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ), Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Σε αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων θα προχωρήσει η κυβέρνηση την Παρασκευή στις 12:15, καθώς θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) με θέμα τις Τακτικές Κρίσεις Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αλλαγές στις κεφαλές του ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ και ΓΕΑ είχαμε μόλις πριν από έναν χρόνο, ενώ στο ΓΕΝ λήγει αύριο η (τριετής) θητεία του αρχηγού του, αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη.

Υπό αυτά τα δεδομένα, τη δύσκολη συγκυρία στα εθνικά θέματα αλλά και το έργο που έχει προσφέρει ο καθένας, θα ήταν δύσκολο να υπάρξουν σαρωτικές μεταβολές.

Εντούτοις, τον τελευταίο λόγο έχει το ΚΥΣΕΑ. Το σύνολο της ηγεσίας πάντως επιθυμεί οι όποιες αλλαγές να προχωρήσουν άμεσα προκειμένου να διευκολυνθεί η λήψη σημαντικών αποφάσεων για φλέγοντα ζητήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχετικά άρθρα