Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαγγελόπουλος: Προστάτιδα της διαφθοράς η Ράικου – Είναι όλα ψέματα

Παπαγγελόπουλος: Προστάτιδα της διαφθοράς η Ράικου – Είναι όλα ψέματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Δικαστική Εξουσία, Δικαστικό Σώμα, Δικαστικοί Λειτουργοί, Ελένη Ράικου, Σκάνδαλο Novartis, Φαρμακοβιομηχανία,

Νέα πυρά κατά της Ελένης Ράικου εξαπολύει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Όσα κατέθεσε η κυρία Ράικου είναι όλα ψέματα. Για τα μόνα συμβόλαια θανάτου που υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία είναι τα συμβόλαια που με υπερσυνταγογραφήσεις βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές δυστυχισμένων ασθενών και απομυζούν τους καταταλαιπωρημένους συγγενείς τους και το δημόσιο χρήμα για ένα χαρτζιλίκι.

»Οφείλει να διευκρινίσει: εάν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που την εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός και εγώ, πρώην εισαγγελέας, πρώην προϊστάμενος των εισαγγελέων, επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΥΠ είμαστε ασύλληπτα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων», τονίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Απαντώντας στα όσα είπε η κ. Ράικου ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε συστήσει ομάδα εισαγγελέων η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί όταν, εν αγνοία -όπως είπε- της τότε ηγεσίας του Αρείου Πάγου- πήγε να ανακρίνει στο Παρίσι τον Ερβέ Φαλτσιανί, αποκαλούμενο «πατέρα» της λίστας Λαγκάρντ, ο πρώην υπουργός είπε:

«Με κατηγορεί ότι διευκόλυνα το ταξίδι Εισαγγελέων προκειμένου να συναντήσουν τον Φαλτσιανί για να εντοπίσουν τους εκατομμυριούχους Έλληνες φοροφυγάδες.

»Τιμή μου και καμάρι μου. Η Ράϊκου τί ζόρι τραβάει; Τους προστατεύει;

»Άλλη μία απόδειξη ότι από Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, στην πραγματικότητα ήταν και παραμένει προστάτιδα της διαφθοράς.

»Με κατηγορεί ότι από το 2005 αυτοαποκαλούμαι «Ρασπούτιν» και ενεργώ ως «Ρασπούτιν».

»Για 13 ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2018 που με κατήγγειλε, τί έψαχνε στον «Ρασπούτιν» και διατηρούσε σχέσεις μαζί του;».

Σχετικά άρθρα