Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παπανδρέου βρέθηκε στην Πάτρα και μίλησε για την Ελλάδα του 2020

Ο Παπανδρέου βρέθηκε στην Πάτρα και μίλησε για την Ελλάδα του 2020
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Γιώργος Παπανδρέου, Θεοφάνεια, Κίνημα Αλλαγής, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Πάτρα,

«Το 2020 είναι μια χρονιά που θα ανοίξουμε όλοι μαζί έναν διαφορετικό δρόμο, για να οικοδομήσουμε την Ελλάδα της δικαιοσύνης, της αξιοσύνης, της αξιοπρέπειας και της προκοπής», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην Πάτρα, μετά τον αγιασμό των υδάτων, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου.

«Μια Ελλάδα», που όπως πρόσθεσε, «θα δίνει το καλό παράδειγμα σε όλον τον κόσμο, θα μας κάνει ευτυχισμένους και υπερήφανους», επισημαίνοντας ταυτόχρονα, πως «το λέω αυτό, γιατί το μπορούμε, αρκεί να το θέλουμε».

Στο μεταξύ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις εξελίξεις στο Ιράν, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε:

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που πιστεύει στην ανάγκη σεβασμού του διεθνούς δικαίου, στο πλαίσιο του οποίου πρέπει να τηρούνται κανόνες.

»Όταν αυτοί οι κανόνες παραβιάζονται και μάλιστα, παραβιάζονται από μια χώρα που έχει συμβάλει, ιδιαίτερα μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, στη διαμόρφωση των κανόνων του διεθνούς δικαίου, όπως και του ΟΗΕ, είναι σαφώς κάτι ανησυχητικό.

»Η ανησυχία μου αφορά τη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής, να μην κυριαρχήσει το δίκαιο του δυνατού αντί για τη δύναμη του δικαίου».

Σχετικά άρθρα