Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντολή Μητσοτάκη για έρευνα μετά την απίστευτη ταλαιπωρία στην Εθνική Οδό

Εντολή Μητσοτάκη για έρευνα μετά την απίστευτη ταλαιπωρία στην Εθνική Οδό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, Καιρός, Κώστας Καραμανλής, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη δύο υπουργοί διερευνούν τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Συγκεκριμένα με κατεπείγουσα εντολή του πρωθυπουργού οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής και Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης κινούν όλες τις διαδικασίες για να διερευνηθεί τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καραμανλής θα καλέσει τους υπεύθυνους της Νέας Οδού για εξηγήσεις ενώ αντίστοιχα ο κ. Χρυσοχοΐδης διερευνά τυχόν παραλείψεις της τροχαίας.

Όπως είναι γνωστό η κακοκαιρία «Ζηνοβία» προκάλεσε σοβαρά προβλήματα και χάος στους δρόμους, με το κλείσιμο και των δύο ρευμάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που το δεύτερο μεγάλο κύμα της κακοκαιρίας «Ζηνοβία» βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τα διόδια Αφιδνών διακόπηκε το απόγευμα της Δευτέρας και στα δύο ρεύματα λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων.

Λίγο μετά τις 21.00 επετράπη ξανά η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων και των λεωφορείων σε το μήκος στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Στο ρεύμα προς Λαμία η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει ομαλοποιηθεί πλήρως.

Στο ρεύμα προς Αθήνα η κυκλοφορία είναι ομαλή με χαμηλές ταχύτητες στο ύψος της Μαλακάσας σε ένα μικρό μήκος λιγότερο των δυο χιλιομέτρων.

Άνοιξαν και τα δυο ρεύματα της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στη Μαλακάσα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης που βρίσκεται στο σημείο, μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ενώ από την Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι έγινε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των λεωφορείων και των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, οπότε κινούνται και αυτά κανονικά στην εθνικό οδό Αθηνών – Λαμίας.

Σχετικά άρθρα