Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αντώναρος κάρφωσε Μητσοτάκη – «Γι’ αυτό του επιτρέψαμε να μη μην ψηφίσει Παυλόπουλο ατιμωρητί»

Ο Αντώναρος κάρφωσε Μητσοτάκη – «Γι’ αυτό του επιτρέψαμε να μη μην ψηφίσει Παυλόπουλο ατιμωρητί»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,

Μνήμες από την προηγούμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ανέσυρε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπενθυμίζοντάς του τα πεπραγμένα του εκείνης της περιόδου.

Αναλυτικότερα, σχολιάζοντας τη δήλωση -«χρησμό» του κ. Μητσοτάκη ότι «είμαι πιο κοντά σε απόφαση χωρίς ωστόσο να έχω αποφασίσει ακόμα» για την εκλογή ΠτΔ, ο κ. Αντώναρος σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Ο Κυριακος Μητσοτάκης θεωρεί, βασει των τελευτάίων διαρροων ως δηλώσεις του, δεδομένο ότι και οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν το πρόσωπο που θα υποδείξει ως μελλοντικλο Προοεδρο της Δημοκρατίας. Οποιο κι αν είναι αυτό.

Προφανώς λησμονει ( η θέλει να λησμονει) κάτι πολύ απλό. Οτι το θέμα της εκλογής ΠτΔ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ».

«Γι αυτο του επιτρέψαμε πριν πέντε χρόνια να μην υπερψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ατιμωρητί», καταλήγει με νόημα στην ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά άρθρα