Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αθανασίου τρέχει να μαζέψει το αντάρτικο στο αντιρατσιστικό

Ο Αθανασίου τρέχει να μαζέψει το αντάρτικο στο αντιρατσιστικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο, Γενοκτονία Αρμενίων, Γενοκτονία Ποντίων, Νέα Δημοκρατία, Ολοκαύτωμα Εβραίων, Χαράλαμπος Αθανασίου,

Να μαζέψει το αντάρτικο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου αν δεν ποινικοποιηθεί η άρνηση των γενοκτονιών των χριστιανών επιχείρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, με δήλωσή του.

«Κατά την προ μηνών επεξεργασία του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, δήλωσα κατηγορηματικά ότι η κακόβουλη άρνηση ή ο ευτελισμός και των γενοκτονιών που το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει αναγνωρίσει, θα αντιμετωπίζεται ρητώς με την τελική διαμόρφωση της σχετικής διάταξης, ως αδίκημα, όπως το ολοκαύτωμα ή οι γενοκτονίες που διεθνή ή ελληνικά δικαστήρια έχουν αναγνωρίσει με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις», δήλωσε ο υπουργός, απαντώντας στην κριτική των βουλευτών της ΝΔ.

«Ως εκ τούτου δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας για το θέμα αυτό. Άλλωστε και οι ίδιοι οι συνάδελφοι στη σχετική επιστολή τους προς τον κ. Πρωθυπουργό, αναφέρονται στην ανωτέρω τοποθέτηση -δέσμευσή μου», επεσήμανε ακόμα ο κ. Αθανασίου.

Σχετικά άρθρα