Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Πολιτικοί απατεώνες» η κυβέρνηση στην αύξηση του κατώτατου μισθού

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Πολιτικοί απατεώνες» η κυβέρνηση στην αύξηση του κατώτατου μισθού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατώτατος Μισθός, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Πολιτικούς απατεώνες» στο θέμα της αύξησης του κατώτατου μισθού χαρακτήρισε την κυβέρνηση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η σοσιαλπατριώτισσα βουλευτής Καστοριάς και πρώην υπουργός, γράφει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τον κατώτατο μισθό το Φεβρουάριο 11%.

»Προεκλογικά από το Φεβρουάριο ως τον Ιούλιο η ΝΔ έλεγε πως αυτό δεν είναι τίποτα και πως η ΝΔ θα τον αυξάνει σε διπλάσιο ποσοστό του ρυθμού ανάπτυξης.

»Για το 2020 έπρεπε δηλαδή να αυξηθεί 5,6%. Τι λένε τώρα;

»Πολιτικοί απατεώνες», καταλήγει η κα Τελιγιορίδου.

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού εξαπέλυσε και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

«Ο κ. Σταϊκούρας και ο κ. Πέτσας ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους για τα Χριστούγεννα, αποκαλύπτοντας με περίσσιο θράσος ακόμα μία απάτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά και το φιάσκο με το κοινωνικό μέρισμα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Ο μεν κ. Σταϊκούρας είπε ότι μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να υποσχόταν αύξηση του κατώτατου μισθού σε ποσοστό διπλάσιο της ανάπτυξης κάθε χρόνο, αλλά τελικά δεν θα το κάνει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τον αύξησε 11% το 2019, άρα καλύφθηκε η υπόσχεσή του για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια!

»Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ανύπαρκτη και «προεκλογικό επίδομα» τη μόνιμη 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και αναγκάστηκε να ψηφίσει μέχρι και η ΝΔ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως η κυβέρνηση σκοπεύει να την καταργήσει.

»Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των εργαζόμενων και των συνταξιούχων… ξεχείλισε από τα δώρα του κ. Μητσοτάκη.

»Τρομάζουμε στην ιδέα τι θα σκεφθεί να τους κάνει για την Πρωτοχρονιά», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα