Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις «πλακώθηκε» με γαλάζιο περιφερειάρχη σε σύσκεψη υπουργείου

Ο Άδωνις «πλακώθηκε» με γαλάζιο περιφερειάρχη σε σύσκεψη υπουργείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξανδρος Καχριμάνης, Νέα Δημοκρατία, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

«Θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Αλέξανδρου Καχριμάνη κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο υπουργείο Εσωτερικών με θέμα τη χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης.

Οι περιφερειάρχες ζήτησαν περισσότερα χρήματα για να κάνουν έργα και μάλιστα οι «γαλάζιοι» εκλεγμένοι επικαλέστηκαν ότι έτσι θα μπορούν να στηρίζουν την κυβέρνηση στις τοπικές κοινωνίες.

Όπως αναφέρει το news247.gr, το θερμόμετρο ανέβηκε όταν ο περιφερειάρχης Ηπείρου δήλωσε με το γνωστό εκρηκτικό του στυλ πως «επί ΣΥΡΙΖΑ παίρναμε (οι περιφέρειες) περισσότερα χρήματα».

Με το δικό του επίσης εκρηκτικό στυλ ο υπουργός Ανάπτυξης του απάντησε:

«Πες μου στο χέρι πόσα πήρατε, όχι τι έγραφε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αλλά στο χέρι τι πήρατε».

Σε αυτό ο περιφερειάρχης απάντησε ότι έφτασε το 30% των κονδυλίων, αλλά καθώς τα αίματα άναψαν, ο κ. Καχριμάνης αποχώρησε από την αίθουσα.

Τελικά «τα βρήκαν» με τον κ. Γεωργιάδη να τον προλαβαίνει στο ασανσέρ.

Ωστόσο δεν ήταν ο κ. Καχριμάνης ο μόνος ο οποίος έθεσε ζήτημα μειωμένων κονδυλίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο έκαναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, καθώς και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και νέος πρόεδρος της ΕΝΠΕ Απόστολος Τζιτζικώστας.

Γεγονός είναι πάντως ότι μέχρι 31/12 η κυβέρνηση ούτως ή άλλως δεν μπορεί να ικανοποιήσει τα αιτήματα των περιφερειαρχών, καθώς το έτος πρέπει να κλείσει χωρίς δημοσιονομικά ζητήματα, επομένως η συζήτηση μετατίθεται από το νέο έτος.

Σχετικά άρθρα