Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βερναδάκης σε Στεφανή: Ομαδικό πρόγραμμα ξέραμε ότι γίνεται σε γυμναστήρια

Βερναδάκης σε Στεφανή: Ομαδικό πρόγραμμα ξέραμε ότι γίνεται σε γυμναστήρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκιβιάδης Στεφανής, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Χριστόφορος Βερναρδάκης,

Με μια «φαρμακερή» ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναδάκης τις εξηγήσεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, σχετικά με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», η οποία έθεσε ερωτήματα σε σχέση με τα μεταπτυχιακά που εμφανίζονται στο βιογραφικό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στεφανής, απαντώντας στην εφημερίδα, έκανε λόγο για αθλιότητες, εξηγώντας ότι «σε ό,τι αφορά στο πρώτο (σ.σ τίτλο σπουδών), ήταν ομαδικό πρόγραμμα σπουδών του ΥΠΕΘΑ για τη Διαχείριση Κρίσεων.

Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο, ήμουν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός τη χρόνια 2008-2009 λόγω του ότι αρίστευσα στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, αποφοιτώντας πρώτος και σύμφωνα με τις διαδικασίες, ως επιβράβευση και πληρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επιλέχθηκα από το Συμβούλιο».

Σχολιάζοντας, λοιπόν, τη δήλωση Στεφανή, ο κ. Βερναδάκης σημείωσε: «Διαβάζω στην ανακοίνωση του Κου Στεφανή ότι το πρώτο του (δήθεν) μεταπτυχιακό ήταν “ομαδικό πρόγραμμα σπουδών του ΥΠΕΘΑ για τη διαχείριση κρίσεων”».

«Ομαδικό πρόγραμμα μέχρι τώρα ξέραμε οτι γίνεται σε γυμναστήρια. Τώρα μαθαίνουμε ότι γίνεται και σε “πανεπιστήμια”…», κατέληξε στο καυστικό του σχόλιο.

Σχετικά άρθρα