Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Το αφήγημα περί σκευωρίας στη Novartis δέχθηκε καίριο πλήγμα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Το αφήγημα περί σκευωρίας στη Novartis δέχθηκε καίριο πλήγμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Γιάννης Αγγελής, Δικαστική Εξουσία, Δικαστικό Σώμα, Δικαστικοί Λειτουργοί, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, Σκάνδαλο Novartis, ΣΥΡΙΖΑ, Φαρμακοβιομηχανία,

Στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν την παραδοχή του Γιάννη Αγγελή στην κατάθεσή του για τη ροή χρήματος από ελβετικό λογαριασμό σε αντίστοιχο συγγενικού προσώπου του Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, στον ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκαν το εξής σχετικά με τον κ. Αγγελή:

«Αφού δεν είχε γνώση της δικογραφίας, με ποιο δικαίωμα απειλούσε τους εισαγγελείς Διαφοράς να προβούν σε ενέργειες που αφορούσαν την ουσία της υπόθεσης;».

«Το αφήγημα της ΝΔ περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis δέχθηκε σήμερα καίριο πλήγμα.

»Κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του ο κ. Αγγελής, στη μαρτυρία του οποίου έχουν επενδύσει ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, παραδέχθηκε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από το FBI υπήρχε ροή χρήματος από τροφοδότη λογαριασμό στην Ελβετία σε λογαριασμό στενού συγγενικού προσώπου του κ. Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ.

Επίσης, ο κ. Αγγελής παραδέχθηκε ότι ως επόπτης ασχολήθηκε μόνο ενάμιση μήνα, ίσως και λιγότερο όπως είπε και δεν είχε γνώση ούτε για το ένα τρισεκατομμυριοστό της δικογραφίας.

Οπότε προκύπτει το ερώτημα αφού δεν είχε γνώση της δικογραφίας με ποιο δικαίωμα απειλούσε τους εισαγγελείς Διαφθοράς να προβούν σε ενέργειες που αφορούσαν την ουσία της υπόθεσης», ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα