Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παύλος Πολάκης: «Ο κύβος ερρίφθη»

Παύλος Πολάκης: «Ο κύβος ερρίφθη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοκρατική Παράταξη, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Ο κύβος ερρίφθη !!! Κάραβελ τωρα…», έγραψε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στελεχών προερχόμενων από το αριστερό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κρητικός βουλευτής και πρώην υπουργός, γνωστός για τις πατριωτικές του θέσεις, είναι ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξης υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Για πρώτη φορά τόσα πολλά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ εντάσσονται οργανωτικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αληθεύει ότι είχαν ήδη «στεγαστεί» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την κυβερνητική περίοδο, αυτή είναι η γνωστή λάσπη του σοσιαλφιλελεύθερου ΚΙΝΑΛ.

Για παράδειγμα, η δυναμική είσοδος εκατοντάδων ΠΑΣΠιτών, μελών της φοιτητικής παράταξης της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, έγινε τώρα, που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιπολίτευση και όχι κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του.

Με τη συγκέντρωση της Δευτέρας ξεκινά πλέον μια δυναμική πορεία προς τον λαό, από εκατοντάδες στελέχη που γνωρίζουν από αυτο-οργάνωση, με στόχο σύντομα η δημοκρατική παράταξη να ανασυγκροτηθεί για να είναι ικανή να υπερασπιστεί δυναμικά τον λαό και την πατρίδα απέναντι σε μια νεο-δεξιά, υβρίδιο νεοφιλελευθερισμού με ακροδεξιά στοιχεία, που μοιάζει να τα έχει χαμένα.

Σχετικά άρθρα