Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλέξης Τσίπρας σε σοσιαλπατριώτες: Η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά επικίνδυνη για τη χώρα

Αλέξης Τσίπρας σε σοσιαλπατριώτες: Η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά επικίνδυνη για τη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα, μιλώντας σε συγκέντρωση σοσιαλπατριωτών -πρώην στελεχών του αριστερού πατριωτικού ΠΑΣΟΚ- σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η οποία διοργανώθηκε ως «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ανασυγκρότηση της Προοδευτικής Παράταξης».

Μιλώντας σε κοινό σοσιαλιστικό και πατριωτικό ο Αλέξης Τσίπρας καταλόγισε στην κυβέρνηση «μία άστατη και σε σύγχυση όπως έδειξε η περίπτωση με τα ΜΟΕ, παθητική και αμήχανη εξωτερική πολιτική.

»Που μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικά επικίνδυνη για τη χώρα».

Απάντησε όμως και στον κ. Μητσοτάκη λέγοντας:

«Και σε κάθε περίπτωση ο τελευταίος που θα μπορούσε να μας εγκαλέσει για υπονόμευση του εθνικού μετώπου είναι ο κος Μητσοτάκης.

»Που για να κερδίσει λίγες ψήφους δεν δίστασε να δηλητηριάσει και να διχάσει τον ελληνικό λαό, κάνοντας τα εθνικά μας θέματα αντικείμενο κεντρικής πολιτικής αντιπαράθεσης και σημαία ευκαιρίας».

Διαβάστε περισσότερα…

Σχετικά άρθρα