Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναγιωτόπουλος: Θα αναβαθμίσω τα F-16 ακόμα και αν με πάνε σε Εξεταστική

Παναγιωτόπουλος: Θα αναβαθμίσω τα F-16 ακόμα και αν με πάνε σε Εξεταστική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να ενισχύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις και να επαυξήσει την ετοιμότητά τους, εν μέσω της κλιμάκωσης της επιθετικής στάσης της Άγκυρας, καταδεικνύει η δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου για την άμεση ανάγκη αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16.

«Θα προτιμούσα να χάσω τον ύπνο μου μπροστά στο ενδεχόμενο να με καλέσουν στο μέλλον να πάω σε μια Εξεταστική Επιτροπή, παρά να χάνω τον ύπνο μου επειδή δεν έκανα τίποτα, για να αναβαθμίσω τα αεροσκάφη F-16, με δραματικά καλύτερες επιχειρησιακές δυνατότητες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την επαύξηση της ετοιμότητας σε αυτό τον καιρό και τις υπαρκτές απειλές, που συμφωνούμε ότι περικυκλώνουν τη χώρα μας», επισήμανε ο κ. Παναγιωτόπουλος, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση των F-16 στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

«Τώρα πρέπει να αναβαθμιστούν οι ένοπλες δυνάμεις.

»Τώρα είναι η ώρα, όχι αύριο. Τώρα» ανέφερε με νόημα ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Δουλειά μου είναι να κάνω αυτά που πρέπει, ώστε τα επίπεδα εθνικής άμυνας της χώρας να είναι εκεί που πρέπει να είναι», τόνισε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια συνεννόησης με την Τουρκία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος παρείχε και διευκρινίσεις αναφορικά με τη σύγχυση που επικράτησε περί παγώματος των ΜΟΕ Ελλάδας –Τουρκίας, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν ειπώθηκε οτιδήποτε σχετικό με «πάγωμα», αλλά αντιθέτως στο τετ-α-τετ του πρωθυπουργού με τον Ταγίπ Ερντογάν συμφωνήθηκε η συνέχισή τους.

Μια απορία προς τον κ. Παναγιωτόπουλο τον ανοητολόγο:

Γιατί να σε πάνε Εξεταστική εάν κάνεις το καθήκον σου;

Δεν αφήνεις τα μελοδράματα να στρωθείς στη δουλειά;

Και λέγε λιγότερα, όποτε ανοίγεις το στόμα σου εξευτελίζεις τη χώρα.

Σχετικά άρθρα