Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Θα ιδρώσει το αυτί του Μητσοτάκη για την ποινική δίωξη συμβούλου του Διαματάρη;

Τσίπρας: Θα ιδρώσει το αυτί του Μητσοτάκη για την ποινική δίωξη συμβούλου του Διαματάρη;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Διαματάρης, Βίντεο, Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, Κυριάκος Μητσοτάκης, Υπουργείο Εξωτερικών,

Σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την παραμονή του υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Διαματάρη, στην κυβέρνηση, με αφορμή και τις σημερινές αποκαλύψεις, άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για αποκάλυψη που «σε οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στην Ευρώπη, πλην ίσως στην Ουγγαρία του Όρμπαν, θα ανάγκαζε τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει».

«Ο κος Διαματάρης μπορεί να μην έχει ούτε μαστερ, ούτε πτυχίο αλλά έχει σύμβουλο που τον πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, με κακουργηματική δίωξη για απιστία και απάτη στην ΕΑΒ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διερωτώμενος ρητορικά εάν «θα ιδρώσει τώρα το αυτί του κ. Μητσοτάκη» για να απαντήσει «πάμε στοίχημα πως όχι;».

«Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Πατέρας ούτε ο Διαματάρης ούτε οι σύμβουλοι με τις ποινικές διώξεις» πρόσθεσε, τονίζοντας πως «το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης που έχει χτίσει μια κυβέρνηση ανίκανη μεν να διαχειριστεί στοιχειώδη σοβαρότητα τα κρίσιμα εθνικά θέματα, αλλά πολύ ικανή στη πελατειακή δοσοληψία, στην αναξιοκρατία, στη πολιτική εξαπάτηση και στη διαπλοκή».

Σχετικά άρθρα