Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Στου Παπα-Λάμπρου την αυλή» η ανάρτηση Πολάκη και όποιος «κατάλαβε κατάλαβε»

«Στου Παπα-Λάμπρου την αυλή» η ανάρτηση Πολάκη και όποιος «κατάλαβε κατάλαβε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μία ανάρτησή του στο Facebook που συνοδευόταν από το τραγούδι «Στου Παπα-Λάμπρου την αυλή» απάντησε εμμέσως ο Παύλος Πολάκης στα «φίλια πυρά» που δέχθηκε με αιχμή τα όσα έγραψε για την Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

«Πώς μού’ρθε αυτο το τραγούδι στο μυαλό, δεν μπορώ να καταλάβω….”Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή”.

»Ίσως γιατι εκπέμπει “αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες “μιας βουκολικής ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ειναι η καθάρια φύση, η λεβεντιά και η ελευθερία…

»Κι όποιος καταλάβει κατάλαβε» έγραψε στην ανάρτησή του.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου του Τομέα Δικαιωμάτων, Πάνου Λάμπρου, ο οποίος έγραψε:

«Οι λέξεις που ενίοτε χρησιμοποιούμε δεν είναι ουδέτερες, έχουν χρώμα, άποψη, όχι πάντα αυτή που θα θέλαμε.

»Και μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να “ψυχιατρικοποιούν” κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου».

Ο κ. Πάνος Λάμπρου, που συχνά έχει εξοργίσει την κοινή γνώμη με τους αριστερισμούς του, «θίχτηκε» που ο κ. Πολάκης «έθιξε» την κ. Αγαπηδάκη του κ. Δοξιάδη.

Τόση «αλληλεγγύη» στην κα Αγαπηδάκη, που σύμφωνα με τη δεξιά ιστοσελίδα NewsBreak υπήρξε «άνθρωπος του Τζορτζ Σόρος», είναι εντυπωσιακή.

Σχετικά άρθρα