Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δάσκαλος και ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Νεράιδα Στυλίδας ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Λάρισας

Δάσκαλος και ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Νεράιδα Στυλίδας ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Λάρισας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Θεσσαλία, Λάρισα, Νέα Δημοκρατία, Νοσοκομεία, Νοσοκομείο Λάρισας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, Στυλίδα,

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στ. Ελλάδας και δεν εξελέγη ποτέ. Δάσκαλος που διατηρεί και οικογενειακή ταβέρνα στο χωριό του, στη Νεράιδα Στυλίδας, ο νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

«Τι προτιμά ο κόσμος, να διορίζουμε αποτυχημένους βουλευτές στα νοσοκομεία μας ή τεχνοκράτες που θα λογοδοτούν και θα αξιολογούνται με βάση το συγκεκριμένο αποτέλεσμα;».

Αυτό ήταν το ρητορικό ερώτημα που είχε θέσει προεκλογικά ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πέρα από την χαρακτηριστική περίπτωση του υπέργηρου διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, που δεν είχε τα απαραίτητα προσόντα, στον κατάλογο των νέων διοικητών των Νοσοκομείων που ανακοινώθηκε προ ημερών συμπεριλαμβάνονται πολιτευτές της ΝΔ, κουμπάροι, απόστρατοι και άλλοι άσχετοι με το χώρο της Υγείας.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας ορίστηκε νέος διοικητής ο πολιτευτής της ΝΔ, δάσκαλος Δημήτρης Κατσικονούρης.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και δεν εκλέχθηκε, ενώ παλιότερα ήταν και υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας και ο συνδυασμός του ήρθε τρίτος.

Ο Δημήτρης Κατσικονούρης γεννήθηκε το 1959 στη Νεράιδα Στυλίδας και είμαι μόνιμος κάτοικος Στυλίδας. Στο χωριό του διατηρεί και οικογενειακή ταβέρνα.

Εργάστηκε ως δάσκαλος επί τρεις δεκαετίες.

Σε βιογραφικό του σημείωμα αναφέρει πως αποφοίτησε από την Ακαδημία Λαμίας και συνέχισε τις Παιδαγωγικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Επιμορφώθηκε στις «Πολύπλευρες Προσεγγίσεις Προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» από τον τομέα Κοινωνικής Ιατρικής και Ψυχικής Υγείας του τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Την τριετία 2007 – 2010 διετέλεσε Υποδιοικητής της 5ης Υ.Πε Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, επίσης αντιπρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρίας Δ.Υ.Πε Στερεάς Ελλάδας, και επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Στυλίδας.

Ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές του 2015. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Στο εορτασμό των Θεοφανίων, τον Ιανουάριο του 2019, στη Στυλίδα συμμετείχε σε φραστικό επεισόδιο με τον τότε δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο.

Πηγή: LarissaNet

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα