Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με τον 80χρονο διοικητή! Εκεί του έταξε το ρουσφέτι;

Ο Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με τον 80χρονο διοικητή! Εκεί του έταξε το ρουσφέτι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τρίκαλα,

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον 80χρονο άρτι παραιτηθέντα διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας, κ. Πατέρα, φαίνεται πως είχε στις 9 Μαΐου ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει το kalabakacity.gr σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο ίδιος ο κ. Πατέρας στις 9 Μαΐου, είχε προσκληθεί στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή, προκειμένου «να βοηθήσει την παράταξη και να ανατραπεί το συντομότερο δυνατόν η παρούσα συγκυβέρνηση».

Μάλιστα, τονίζει ότι είχαν ημίωρη συνάντηση οι δυο τους με τον κ. Μητσοτάκη.

«Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη συναντηθήκαμε στο Γραφείο του στην Βουλή χθες το απόγευμα.

»Κατά την διάρκεια της μισής ώρας παραμονής, που επικράτησε πολύ φιλική ατμόσφαιρα, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, για την επικρατούσα πολιτική κατάσταση με αναφορά και στο πολιτικό τοπίο των Τρικάλων.

»Ο κ. Πρόεδρος με κάλεσε να βοηθήσω την παράταξη, προκειμένου να ανατραπεί, το συντομότερο δυνατόν, η παρούσα Συγκυβέρνηση, που έφερε την χώρα σε αδιέξοδα, παραμερίζοντας κάθε πικρία του παρελθόντος.

»Δέχθηκα την πρόταση του και συμφωνήσαμε στο εξής να αγωνίζομαι από τις επάλξεις ενός χώρου, που τον υπηρέτησα επί δεκαετίες, ελπίζοντας πως τα λάθη θα μας κάνουν πιο δυνατούς, δίκαιους και πιο αποτελεσματικούς.

»Δρ. Κώστας Πατέρας D. Ed., M.Ed., Ph.D. Πολιτευτής Τρικάλων» ανέφερε χαρακτηριστικά

Δεδομένου ότι ο ίδιος ο κ. Πατέρας, μετά την απομάκρυνσή του από τους ΑΝΕΛ, η οποία έγινε σύμφωνα με την τότε εκπρόσωπό τους επειδή δεν διορίστηκε διοικητής, είχε πει πως ο κ. Μητσοτάκης του έχει τάξει ότι θα τον κάνει διοικητή του νοσοκομείου, προκύπτει ένα σαφές ερώτημα:

Στην ημίωρη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης του υποσχέθηκε ότι θα τον κάνει διοικητή και σήμερα έσπευσε να ζητήσει την παραίτησή του μετά το σάλο των αντιδράσεων;

Σχετικά άρθρα