Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Γεννηματά έστειλε μήνυμα σε «δελφίνους» και επικριτές για μηδενική ανοχή

Η Γεννηματά έστειλε μήνυμα σε «δελφίνους» και επικριτές για μηδενική ανοχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Να «τρομάξει» τους «δελφίνους» και τις φωνές που βρίσκονται απέναντί της και της ασκούν έντονη κριτική, επιχείρησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΣΕΦ και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Η κ. Γεννηματά, στην ομιλία της με την οποία άνοιξε το συνέδριο, υπογράμμισε πως «η περίοδος εσωστρέφειας τελειώνει οριστικά», απαντώντας ουσιαστικά στα στελέχη του κόμματος που της ασκούν κριτική.

Όπως δήλωσε, από την ερχόμενη Δευτέρα, θα υπάρξει μηδενική ανοχή στη μιζέρια, την εσωστρέφεια και την απομόνωση.

Στο ίδιο πνεύμα μιλώντας, έστειλε μήνυμα προς τους μνηστήρες της προεδρίας στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., σημειώνοντας πως όποιος έχει φιλοδοξίες, τότε μπορεί να θέσει υποψηφιότητα στο συνέδριο του 2021.

«Θα είμαι εκεί και θα περιμένω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η κ. Γεννηματά απηύθυνε έκκληση για ενότητα εντός του κόμματος και προειδοποίησε ότι θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και αποδεκτή η άποψη της πλειοψηφίας.

«Η εντολή που μας έχει δώσει ο κόσμος είναι να κρατήσουμε το ΠΑΣΟΚ ζωντανό μέσα στο νέο μας πολιτικό σπίτι, το σπίτι που χτίσαμε μαζί, το Κίνημα Αλλαγής», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά και συμπλήρωσε επισημαίνοντας ότι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ισχυρό, δικαιωμένο και ζωντανό ΠΑΣΟΚ.

Προέβη επίσης σε μερική αυτοκριτική των ενεργειών της στα χρόνια που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο, δικαιώνοντας σε κάθε περίπτωση τις πράξεις και τις επιλογές της.

Αναφερόμενη στο ΚΙΝ.ΑΛ., υποστήριξε ότι ήδη αποτελεί «ρυθμιστή των εξελίξεων» και στόχος είναι το κόμμα αυτό «να γίνει πρωταγωνιστής».

Εξάλλου, δεν παρέλειψε να ασκήσει σφοδρή κριτική τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία, προκρίνοντας ως μόνη επιλογή για τους πολίτες το Κίνημα Αλλαγής.

Σχετικά άρθρα