Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος προσφεύγει στον Άρειο Πάγο για το «λιντσάρετε τον Πάχτα»

Ο Καμμένος προσφεύγει στον Άρειο Πάγο για το «λιντσάρετε τον Πάχτα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Άρειος Πάγος, Πάνος Καμμένος, Χρήστος Πάχτας,

Την προσφυγή του Πάνου Καμμένου στον Άρειο Πάγο κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά περί τελεσίδικης καταδίκης του, για τη φράση «λιντσάρετε τον Πάχτα» προανήγγειλαν οι ΑΝΕΛ.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος «απαλλάχθηκε ομόφωνα, τελεσίδικα και αμετάκλητα από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τα ψευδή αδικήματα που προσπάθησε να του προσάψει ο κ. Πάχτας».

Ωστόσο, όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους, «ο πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη προσέφυγε περιέργως στα αστικά δικαστήρια του Πειραιά, ενώ το αναμενόμενο θα ήταν να προσφύγει σε αυτά της Θεσσαλονίκης.

»Πέτυχε έτσι σκανδαλωδώς την έκδοση μιας απόφασης η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αμετάκλητες παραδοχές του ποινικού δικαστηρίου το οποίο τον απάλλαξε αμετάκλητα και πανηγυρικά.

»Γι’ αυτή την απόφαση ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προσφεύγει ήδη στον Άρειο Πάγο».

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2013, σε ομιλία του, ο κ. Καμμένος είχε πει σε κατοίκους της Χαλκιδικής την περίφημη φράση σχετικά με τον τότε δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα, για την υπόθεση της επένδυσης της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.

Για τη φράση του αυτή, ο κ. Καμμένος βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατηγορία της προτροπής σε τέλεση αδικήματος.

Σχετικά άρθρα