Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παπανδρέου «έγραψε» Φώφη και πήγε Βιέννη – Απών από το συνέδριο

Ο Παπανδρέου «έγραψε» Φώφη και πήγε Βιέννη – Απών από το συνέδριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιέννη, Γεωπολιτική, Γιώργος Παπανδρέου, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Σοσιαλιστική Διεθνής, Φώφη Γεννηματά,

Από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, (θα γίνει το διήμερο 23- 24 Νοεμβρίου) όπως σύμφωνα με ρεπορτάζ θα αποσαφηνιστεί η ταυτότητα του κόμματος, θα λείψει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Από την Πέμπτη βρίσκεται στη Βιέννη ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για να συμμετάσχει σε συνάντηση πρώην υπουργών Εξωτερικών και διεθνών προσωπικοτήτων και θα παραμείνει ο μέχρι την Κυριακή.

Πρόκειται για το Aspen Ministers Forum, το οποία γίνεται πρωτοβουλία της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ.

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών, Γιόσκα Φίσερ της Γερμανίας, Τζίπι Λίβνι του Ισραήλ, Ιγκόρ Ιβανόβ της Ρωσίας, Μάργκοτ Βάλστρομ της Σουηδίας, Αλεξάντερ Ντάουνερ της Αυστραλίας, Λόυντ Αξγουέρθυ του Καναδά, Ντέιβιντ Μίλιμπαντ της Βρετανίας.

Κατά τη διάρκειά της, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για φλέγοντα ζητήματα ασφάλειας και διεθνούς πολιτικής, όπως το τέλος της αμερικανο-ρωσικής συνεργασίας σε σχέση με τα πυρηνικά όπλα, η αντιμετώπιση αναδυόμενων πυρηνικών δυνάμεων, τα απαιτούμενα μέτρα για την αντιμετώπιση των κυβερνοαπειλών και η προστασία των θαλασσών.

Σχετικά άρθρα