Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δένδιας επικοινώνησε με τον Βαρθολομαίο μόλις έμαθε για τη διάρρηξη

Ο Δένδιας επικοινώνησε με τον Βαρθολομαίο μόλις έμαθε για τη διάρρηξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διάρρηξη, Κωνσταντινούπολη, Νίκος Δένδιας, Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, Ορθόδοξη Εκκλησία, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κουβέιτ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.

Ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Παναγιώτατο σχετικά με το περιστατικό της πρόσφατης διάρρηξης της οικίας του από αγνώστους, όπως και την πρόθεσή του να συναντηθούν σύντομα στην Κωνσταντινούπολη.

Το βράδυ του Σαββάτου άγνωστοι μασκοφόροι εισέβαλαν στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ήταν παρών σε κοινωνική εκδήλωση της ομογένειας όταν σημειώθηκε η διάρρηξη στην οικία του.

Όπως κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος, τρεις μασκοφόροι διέρρηξαν την οικία, ενώ στο εσωτερικό της βρισκόταν η οικονόμος, η οποία και αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι μασκοφόροι έψαξαν τους χώρους της οικίας αλλά δεν αφαίρεσαν κάποιο αντικείμενο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία αναζητεί τα ίχνη των διαρρηκτών.

Σχετικά άρθρα