Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η γυναίκα που διοικεί τον Έκτο Αμερικανικό Στόλο συνάντησε τον Αρχηγό ΓΕΝ

Η γυναίκα που διοικεί τον Έκτο Αμερικανικό Στόλο συνάντησε τον Αρχηγό ΓΕΝ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ), Έκτος Αμερικανικός Στόλος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιταλία, Νικόλαος Τσούνης,

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Πλους προς την Ηγεσία» του Επίτιμου Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη, ο καθηγητής Ν. Νικητάκος είχε θέσει το ερώτημα αν ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε για να δούμε γυναίκα Αρχηγό.

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής που βρισκόταν στην εκδήλωση, σύμωνα με το www.miltaire.gr. είχε δείξει με την αντίδραση του ότι πρέπει να υπάρξει προβληματισμός.

Πολλοί σχολίασαν το ερώτημα. Άλλοι καλοπροαίρετα κι άλλοι με «εξυπνακίστικο» τρόπο. Σ΄ όλους απαντά η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιταλία κατόπιν πρόσκλησης της Διοικητού του 6ου Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Αντιναύαρχου Lisa M. Franchetti.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΝ συζήτησε με την Αντιναύαρχο Lisa M. Franchetti θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας.

Σχετικά άρθρα