Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε γραμμή Ντόρας για τους πρόσφυγες και ο Κωνσταντινόπουλος

Σε γραμμή Ντόρας για τους πρόσφυγες και ο Κωνσταντινόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΠΑΣΟΚ, Πρόσφυγες,

Την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω σταθερής εργασίας και ειδικά στον πρωτογενή τομέα, την οικοδομή και την εστίαση, πρότεινε ως ένα μέτρο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο εκ των αντιπροέδρων της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ έφερε ως παράδειγμα το τι συμβαίνει στην Τρίπολη, όπου ήδη ζουν 300 πρόσφυγες σε διαμερίσματα που έχει νοικιάσει η Ύπατη Αρμοστεία, αλλά ουδείς έχει βρει ακόμη δουλειά.

Άρα λοιπόν πρέπει σύντομα και γρήγορα να δημιουργηθούν υποδομές στη χώρα ώστε αυτοί οι άνθρωποι να ενσωματωθούν και να έχουν εργασία, επεσήμανε ο κ. Κωνσταντινόπουλος κι επί της ουσίας κινείται στην γραμμή της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η αδελφή του πρωθυπουργού σε δηλώσεις του έχει τονίσει πως πρέπει η Ελλάδα να προωθήσει τους πρόσφυγες σε χωριά να δουλέψουν στον πρωτογενή τομέα και να ενταχθούν στην κοινωνία.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρώην πρωθυπουργό τονίζοντας ότι «η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας την οποία αποδέχτηκε ο κ. Τσίπρας είναι μια κακή συμφωνία που δημιούργησε πολλά προβλήματα».

Επίσης μίλησε και για την Μόρια λέγοντας πως «όπως όλοι γνωρίζουμε το κέντρο κράτησης μεταναστών στη Μόρια δε δημιουργήθηκε τώρα.

»Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συντελούνταν στη Μόρια βιασμοί μικρών παιδιών και δυστυχώς σήμερα η κατάσταση δεν έχει αλλάξει καθόλου με τη Ν.Δ.

»Μην ξεχνάμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε Υπουργό την κα Παπακώστα η οποία έλεγε ότι οι μετανάστες είναι κατσαρίδες».

Σε ό,τι αφορά την θέση του ΚΙΝΑΛ τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας κλειστών κέντρων: «Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να δημιουργηθούν κλειστά κέντρα, όπως πρώτοι εμείς τα δημιουργήσαμε.

»Με αυτόν τον τρόπο θα σταλεί ένα μήνυμα στα κυκλώματα των λαθρομεταναστών ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα κινούνται ανεξέλεγκτα, ότι η χώρα δεν είναι ένα ξέφραγο αμπέλι».

Σχετικά άρθρα