Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντ. Μπακογιάννη: Πρόσφυγες και μετανάστες να εργαστούν στα χωράφια

Ντ. Μπακογιάννη: Πρόσφυγες και μετανάστες να εργαστούν στα χωράφια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Πρόσφυγες,

Πρόταση να χρησιμοποιηθούν όσοι πρόσφυγεςμετανάστες βρίσκονται σε Κέντρα Υποδοχής στα νησιά και το επιθυμούν ως εργάτες γης, έχοντας δουλειά και στέγη, κατέθεσε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να δοθούν προσωρινές άδειες παραμονής.

«Η πρότασή μου είναι να πάμε συγκεκριμένα στη Μόρια και να πούμε “ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά;”.

»Είμαι περίεργη να δω ποιοι θα ανταποκριθούν. Ή έχουν μπει σε μια λογική ιδρυματοποίησης;

»Υπάρχουν υπουργοί που το κουβεντιάσαμε και νομίζουν ότι αυτό το πράγμα μπορεί να περπατήσει, θα το δοκιμάσουμε κι αυτό.

»Εργάτες γης χρειάζεται η ελληνική ύπαιθρος», τόνισε συγκεκριμένα η κα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα σχολιάζοντας τις αντιδράσεις σε τοπικές κοινωνίες για το μεταναστευτικό, σημείωσε ότι η κοινωνία είναι, μέχρι ενός σημείου, δικαιολογημένη, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες ακραίες εκδηλώσεις τύπου «ρίχνω πέτρες, πάω να βουλιάξω, ψήνω χοιρινά μπροστά στη μύτη του αλλουνού».

Η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε μήνυμα και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας εκφράζοντας την ελπίδα να έχουν τελειώσει οι όποιες «αρρυθμίες» είχαν παρατηρηθεί το προηγούμενο διάστημα, προσθέτοντας ότι ενοχλήθηκε από «απάνθρωπες λογικές.

»Με ενοχλεί πάρα πολύ η έλλειψη ανθρωπιάς. Αν για κάτι είμαστε γνωστή ως χώρα είναι γι’ αυτές τις δύο λέξεις: ανθρωπιά και λεβεντιά».

Σχετικά με τις τελευταίες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε απολύτως επιτυχημένο υπουργό τον Μ. Χρυσοχοΐδη, υπογραμμίζοντας ότι η ασφάλεια είναι προϋπόθεση της ελευθερίας μας.

Αναφορικά τέλος, με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου, υποστήριξε ότι «είναι πολύ δύσκολο να είσαι τέως πρωθυπουργός, να έχεις καθίσει με τον Τραμπ και τους ηγέτες των άλλων χωρών και μετά να χωρέσεις και το ”καρπούζι” του διαδηλωτή. Αν δείτε τη γλώσσα του σώματος του κυρίου Τσίπρα, αισθανόταν άβολα».

Κατά την κα Μπακογιάννη, αυτή την περίοδο ο κ. Τσίπρας βρίσκεται ακόμη σε εσωτερική σύγχυση, όμως και κανα χρόνο, όπως είπε, θα έχει βρει την ταυτότητά του.

Σχετικά άρθρα