Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους συμμάχους μας στα Εμιράτα ο Δένδιας – Πρώτη τριμερής Ελλάδας, Κύπρου, ΗΑΕ

Στους συμμάχους μας στα Εμιράτα ο Δένδιας – Πρώτη τριμερής Ελλάδας, Κύπρου, ΗΑΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, στο Άμπου Ντάμπι, όπου θα μετάσχει στις διήμερες εργασίες του «Sir Bani Yas Forum».

Παράλληλα, θα έχει συναντήσεις με τον ομόλογό του σεΐχη Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν (Abdullah Bin Zayed Al Nahyan), με τον οποίον θα συζητήσουν θέματα αμοιβαίου διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, καθώς και με την υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κα Ρεέμ Αλ Χασίμι (Reem Al Hashimy).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Υπουργός Εξωτερικών θα μετάσχει στην πρώτη τριμερή συνάντηση συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-ΗΑΕ.

Την επομένη, Κυριακή 17 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του «Hedaya International Centre of Excellence for Countering Violent Extremism», Άχμεντ Αλ Κασίμι (Ahmed al Qassimi), ενώ την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσει επαφές με οικονομικούς παράγοντες της χώρας για την προώθηση των διμερών οικονομικών σχέσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στα ΗΑΕ, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί το Κουβέιτ, όπου θα πραγματοποιήσει επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας για την προώθηση των διμερών πολιτικών και οικονομικών σχέσεων.

Σχετικά άρθρα