Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κακλαμάνης: Πετυχημένος ο Παυλόπουλος – Να τον επανεκλέξουμε Πρόεδρο

Κακλαμάνης: Πετυχημένος ο Παυλόπουλος – Να τον επανεκλέξουμε Πρόεδρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,

Την ξεκάθαρη στήριξή του στο πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου για την ανανέωση της θητείας του στον θώκο του προέδρου της Δημοκρατίας γνωστοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής της ΝΔ και στέλεχος της λεγόμενης καραμανλικής πτέρυγας, Νικήτας Κακλαμάνης.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104.6», ο κ. Κακλαμάνης εξήγησε ότι «όταν έχεις έναν άνθρωπο, που ιδεολογικά προέρχεται από την παράταξή σου και μπορείς να τον εκλέξεις με 240 ψήφους, δεν χρειάζεται να ψάχνεις γι’ άλλον».

Όπως εξήγησε ο εκ των αρχαιότερων «γαλάζιων» κοινοβουλευτικών, η θητεία του κ. Παυλόπουλου ήταν «απολύτως επιτυχημένη», καθώς, όπως είπε, δεν ξέρει πού θα βρισκόταν η Ελλάδα, εάν το καλοκαίρι του 2015 δεν ήταν στην Προεδρία της Δημοκρατίας το πρόσωπο αυτό.

Όσον αφορά στα σενάρια για τη θέση του ΠτΔ, ο κ. Κακλαμάνης υπογράμμισε ότι «από τα ονόματα που κυκλοφορούν για τη θέση του Προέδρου κανένα δεν υπερτερεί σε οτιδήποτε του κ. Παυλόπουλου».

Παράλληλα, χωρίς να μιλήσει με ονόματα, απέρριψε κάποιες γυναικείες υποψηφιότητες που ακούγονται, «φωτογραφίζοντας» μία εξ αυτών και συγκεκριμένα την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, λέγοντας ότι ως πρόεδρος του ΣτΕ ήταν υπέρ της υπογραφής του διατάγματος με το οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης τον Ιούνιο.

Τέλος, όπως τόνισε ο κ. Κακλαμάνης, στη θέση του ΠτΔ πρέπει να βρίσκεται πολιτικό πρόσωπο.

Σχετικά άρθρα