Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαγγελόπουλος: Παρανοϊκοί συκοφάντες – Θα εξευτελιστούν οι πραγματικοί σκευωροί

Παπαγγελόπουλος: Παρανοϊκοί συκοφάντες – Θα εξευτελιστούν οι πραγματικοί σκευωροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Αγγελής, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Δικαιοσύνη, Δικαστική Εξουσία, Δικαστικό Σώμα, Δικαστικοί Λειτουργοί, Ελένη Ράικου, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis,

O Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και αναφέρθηκε στην Novartis απορρίπτοντας τα περί παρεμβάσεων σε εισαγγελείς και δικαστές κατά την έρευνα για την υπόθεση της Novartis.

«Ουδέποτε επιδίωξα οποιαδήποτε παρέμβαση σε οποιονδήποτε εισαγγελέα ή δικαστή.

»Ζητώ για άλλη μία φορά δημόσια από την προανακριτική επιτροπή που συστήθηκε για την εκδικητική και αβάσιμη πολιτική δίωξη σε βάρος μου να κληθούν να καταθέσουν όλοι οι εισαγγελείς και δικαστές που υπηρέτησαν σε νευραλγικές θέσεις κατά τη διάρκεια της υπουργικής μου θητείας και να ερωτηθούν αν υπήρξε και η παραμικρή παρέμβαση από εμένα στο έργο τους» υποστήριξε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Ουδέποτε πίεσα οποιονδήποτε εισαγγελέα ή δικαστή για οτιδήποτε.

»Σας υπενθυμίζω ότι η κ. Ράικου και ο κ. Αγγελής, με πολλούς μήνες καθυστέρηση και για να συγκαλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες, αναφέρθηκαν σε μένα με αόριστα αναπόδεικτα στοιχεία, με φαιδρά ψέματα, που προκαλούν τα γέλια των συναδέλφων τους, μολονότι είναι τόσο θλιβερή και επώδυνη για τη Δικαιοσύνη η ιστορία αυτή.

»Είναι τόσο φαιδροί οι ισχυρισμοί τους, που εδώ και αρκετό καιρό κάποιοι αναζητούν εναγωνίως ακόμη έναν ψευδομάρτυρα από το χώρο της Δικαιοσύνης, αλλά δεν τον βρίσκουν.

»Αυτοί ψάχνουν για έναν ψευδομάρτυρα, εγώ τους προσφέρω τις μαρτυρίες 100 ανώτερων και ανώτατων δικαστικών λειτουργών.Αν τολμούν, ας τους καλέσουν», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis, o κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε:

«Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως θα έπρεπε να δηλώσω ότι το σκάνδαλο Novartis είναι η κορωνίδα των σκανδάλων στην Ελλάδα, όπως δήλωσε η κ. Ράικου.

»Το ίδιο πράγμα θα έλεγα και ταυτόχρονα θα είχα εξασφαλίσει την υποστήριξη του συνόλου των συστημικών μέσων ενημέρωσης, όπως και η κ. Ράικου» εκτιμώντας ότι «ο εκβιασμός μίας μικρής ομάδας παρανοϊκών συκοφαντών στη σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία και οι ανάγκες να διατηρηθούν κάποιες πολιτικές ισορροπίες και σκοπιμότητες στο κόμμα της ΝΔ.

»Οι παρανοϊκοί συκοφάντες ήθελαν στο κάδρο της δήθεν σκευωρίας και τον Τσίπρα, όμως δεν το τόλμησαν και γι’ αυτό περιορίστηκαν σε εμένα που θεωρήθηκα εύκολος στόχος.

»Στο τέλος θα εξαντληθούν τα αποθέματα βρομιάς του μυαλού και της ψυχής τους, η πρόστυχη και η βάρβαρη επίθεση σε βάρος μου θα τελειώσει, εγώ θα δικαιωθώ και οι πραγματικοί σκευωροί και κατήγοροί μου θα γελιοποιηθούν και θα εξευτελιστούν εντελώς».

Σχετικά άρθρα