Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Χουντικής έμπνευσης απόφαση από Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ

Πολάκης: Χουντικής έμπνευσης απόφαση από Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κίνημα Αλλαγής, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis, ΣΥΡΙΖΑ,

Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ εξαίρεσαν τον Παύλο Πολάκη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από την Προανακριτική Επιτροπή, με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να αντιδρά, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για απόφαση χουντικής έμπνευσης, η οποία είχε τριπλό σκοπό, να ελεγχθεί η σύνθεση της Επιτροπής, να προστατευτούν μάρτυρες και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη σχετικά με τη Novartis.

Αναλυτικά ο Π. Πολάκης αναφέρει:

Χουντικής έμπνευσης απόφαση της πλειοψηφίας της προανακριτικής (ΝΔ κιναλ) για εξαίρεση εμένα και του Τζανακοπουλου απο τις εργασίες της επιτροπης ,με το πρόσχημα πως θα μας καλέσουν ως μάρτυρες!.

Ο σκοπός τους τριπλός,να ελέγξουν τη σύνθεση της επιτροπης για να προφυλάξουν μάρτυρες όπως το Φρουζη και το Μανιαδακη,να συσκοτίσουν και να αποπροασανατολισουν τη συζήτηση απο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ και της φαρμακευτικής δαπάνης που πληρώσαμε 32 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΒΑ ΟΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και βέβαια να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς που διερευνούν τις ποινικές ευθύνες των υπουργών τους!.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (απείχαμε απο την ψηφοφορία μη αναγνωρίζοντας το δικαίωμα να αποφασίσουν την εξαίρεση μας, καθώς οι επιτροπές συγκροτούνται με πρόταση των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ)

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!.

Σχετικά άρθρα