Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Σπηλιωτόπουλος τα «έχωσε» στους ευρωβουλευτές της Ν.Δ.

O Σπηλιωτόπουλος τα «έχωσε» στους ευρωβουλευτές της Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Σπηλιωτόπουλος, Βόρεια Μακεδονία, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια,

Δριμύτατη κριτική στους ευρωβουλευτές της ΝΔ, με αφορμή τη στάση που τήρησαν στο ψήφισμα-καταδίκη της απόφασης για πάγωμα της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση άσκησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Με ανάρτησή του στο Facebook υποστηρίζει πως η στάση τους είναι αντίθετη με τον πρωθυπουργό ενώ προσθέτει πως:«η ομάδα ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας διολισθαίνει σε ιδιότυπη απομόνωση από την ευρωπαϊκή ομάδα που ανήκει το ΕΛΚ».

Στην ανάρτησή του, ο πρώην υπουργός επί ΝΔ καταλήγει:

«Τέλος δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωρούν.

»Και ψηφοθηρία και εθνική υπευθυνότητα.

»Αλλιώς είτε ο πρωθυπουργός είχε δίκιο και έπραξε το αυτονόητο για τα συμφέροντα μας είτε οι ευρωβουλευτές της ΝΔ;»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου:

«Ακατανόητη είναι η απόφαση της ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να απέχουν από το σχεδόν ομόφωνο ψήφισμα-καταδίκη της απόφασης για πάγωμα της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι αυτό γιατί;

»Πρώτον είναι η στάση τους αντίθετη με τον πρωθυπουργό που είχε ταχθεί υπέρ της ενταξιακής πορείας για λόγους ασφαλείας και σταθερότητας στην περιοχή. Στάση αυτονόητη.

»Δεύτερον γιατί κρίσιμα σημεία της συμφωνίας των Πρεσπών που δεν έχουν προχωρήσει όπως τα σχολικά βιβλία παγώνουν…

»Ακόμα και η ίδια η συμφωνία παγώνει και η ακροδεξιά στα Σκόπια ενισχύεται με τον γνωστό αλυτρωτισμό που εποφθαλμιά ελληνικά σύμβολά και ιστορία στάση ανεύθυνη.

»Τρίτον γιατί η ομάδα ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας διολισθαίνει σε ιδιότυπη απομόνωση από την ευρωπαϊκή ομάδα που ανήκει το ΕΛΚ.

»Τέλος δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωρούν. Και ψηφοθηρία και εθνική υπευθυνότητα.

»Αλλιώς είτε ο πρωθυπουργός είχε δίκιο και έπραξε το αυτονόητο για τα συμφέροντα μας είτε οι ευρωβουλευτές της ΝΔ; #Σκοπια #Μακεδονια».

Σχετικά άρθρα