Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρίτσης: Στουρνάρας και Ν.Δ. να απαντήσουν άμεσα για τη συνωμοσία κατά της Δικαιοσύνης

Χαρίτσης: Στουρνάρας και Ν.Δ. να απαντήσουν άμεσα για τη συνωμοσία κατά της Δικαιοσύνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Γιάννης Στουρνάρας, Νίκος Μανιαδάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis, ΣΥΡΙΖΑ,

Την άμεση εισαγγελική παρέμβαση και διερεύνηση των καταγγελιών των τριών εισαγγελέων διαφθοράς που ερευνούν το μεγάλο σκάνδαλο Novartis, ζήτησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, κάνοντας λόγο για συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις παρασκηνιακές πιέσεις και τις μεθοδεύσεις συγκάλυψης, που «αλλάζουν την πορεία εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής και επιβεβαιώνουν για ποιο λόγο ΝΔ και ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να εξαιρέσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν».

Γιατί φοβούνται τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις που έρχονται, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όλη η δήλωση:

Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις των Εισαγγελέων για τις παρασκηνιακές πιέσεις και τις μεθοδεύσεις συγκάλυψης στο σκάνδαλο Novartis αλλάζουν την πορεία εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής και επιβεβαιώνουν για ποιο λόγο ΝΔ και ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να εξαιρέσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν. Γιατί φοβούνται τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις που έρχονται.

Οι εισαγγελείς διαφθοράς αποκαλύπτουν ότι ο Γιάννης Στουρνάρας απείλησε τον κ. Μανιαδάκη πως «όταν αλλάξει η κυβέρνηση, ο ίδιος με άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα, θα τσακίσουν Εισαγγελείς και μάρτυρες».

Ο κ. Στουρνάρας λοιπόν, μαζί με τη ΝΔ, οφείλουν να απαντήσουν άμεσα για τη συνωμοσία εναντίον της Δικαιοσύνης και του δημοσίου συμφέροντος:

1. Είναι αλήθεια ότι εκβίαζαν και απειλούσαν τον τότε προστατευόμενο μάρτυρα, κ. Μανιαδάκη, για να αλλάξει τις καταθέσεις του στο σκάνδαλο Novartis;

2. Είναι αλήθεια πως χρησιμοποιούσαν τον κ. Μανιαδάκη σε διατεταγμένη υπηρεσία για να εκφοβίσουν τους εισαγγελείς που ερευνούσαν τη Novartis;

3. Ποια είναι τα άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα με τους οποίους απειλούσαν ότι «θα τσακίσουν εισαγγελείς και μάρτυρες»;

Αναμένουμε την άμεση εισαγγελική παρέμβαση και διερεύνηση των καταγγελιών των τριών εισαγγελέων διαφθοράς που ερευνούν το μεγάλο αυτό σκάνδαλο.

Σχετικά άρθρα