Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για «φιάσκο της κυβέρνησης Τζόκερ» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Για «φιάσκο της κυβέρνησης Τζόκερ» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κινηματογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μαρία Βλαζάκη, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Πολιτισμού,

Για «φιάσκο της κυβέρνησης» κάνουν λόγο πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την αναφορά του Πρωθυπουργού στο περιστατικό με την ταινία «Τζόκερ».

«Το φιάσκο της κυβέρνησης ‘Τζόκερ’ ολοκληρώθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

»Ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε χθες να ζητήσει δημόσια «νηφαλιότητα» μήπως και σταματήσουν να τσακώνονται οι υπουργοί του για το ποιος θα πάρει την ευθύνη του ‘τζόκερ’ και είπε ότι όλη αυτή η ιλαροτραγωδία είναι ‘ένδειξη κανονικότητας’» αναφέρουν από την Κουμουνδούρου, προσθέτοντας:

«Συμφωνούμε απολύτως, είναι η κανονικότητα της Δεξιάς».

Την ίδια ώρα, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, «αφού η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε τον κ. Μπογδάνο, που διέδωσε τις σχετικές φήμες, ‘ανεύθυνη πηγή’, τελικά ζήτησαν και οι δύο δημόσια συγγνώμη από την κα Βλαζάκη, την οποία είχαν κατονομάσει ως τη ΣΥΡΙΖΑία υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού που δήθεν ζήτησε την έφοδο των αστυνομικών στους κινηματογράφους».

Σημειώνεται ότι με ανάρτησή της στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε τη λύπη της για σχόλιό της που αφορούσε την κα Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία ‘Τζόκερ’».

«Όπως αποδεικνύεται, ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών» σημείωσε η βουλευτής της Ν.Δ. σε ανάρτησή της.

Σχετικά άρθρα