Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Σφαγή» στο ΚΙΝΑΛ: «Πλακώθηκαν» Μαλέλης-Κωνσταντινόπουλος για το Joker

«Σφαγή» στο ΚΙΝΑΛ: «Πλακώθηκαν» Μαλέλης-Κωνσταντινόπουλος για το Joker
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΠΑΣΟΚ, Σταμάτης Μαλέλης,

Η υπόθεση με την ταινία «Τζόκερ» και ο σάλος που ξέσπασε μετά το αστυνομικό «ντου» σε κινηματογράφους για «κυνήγι» ανηλίκων με νόμο του 1937, έδωσε αφορμή για νέα σύγκρουση εντός του ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι η κεντρική θέση του ΚΙΝΑΛ για όσα συνέβησαν με την επίμαχη ταινία, διατυπώθηκε σε επίσημη ανακοίνωση, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ακόμη και ο υπερβάλλων ζήλος υπηρεσιακών παραγόντων έχει άμεση σχέση με μια περιρρέουσα πολιτική αντίληψη, που μετατρέπει την Ελληνική Αστυνομία ξανά σε χωροφυλακή».

«Από τις δήθεν μεταρρυθμίσεις, στην επιστροφή στο χθες.

»Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται πολλές παρτίδες για να βγάλει τζόκερ…», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Όμως, ο βουλευτής της Χαριλάου Τρικούπη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook σε άλλο μήκος κύματος από την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, καθώς έδειξε να υιοθετεί μια διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν στον κινηματογράφο «Αελλώ».

«Διαβάστε μια επώνυμη μαρτυρία και όχι τα τρολ», σημείωσε και επισύναψε την εκδοχή χρήστη του Facebook.

Ωστόσο, η ανάρτηση Κωνσταντινόπουλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος, χωρίς να κατονομάζει ποιον εννοεί, σημείωσε στο Twitter:

«Η προσπάθεια λίγων στελεχών του ΚΙΝΑΛ να δικαιολογήσουν τις πράξεις της Δεξιάς, αγγίζει τα όρια της γελοιότητας».

Στη συνέχεια, όμως, ο κ. Μαλέλης έγραψε σε νέα ανάρτηση: «Κρίμα! Στελέχη του ΚΙΝΑΛ να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τέτοιες ενέργειες. Τόσο πολύ λατρεύουν την εξουσία;».

Βέβαια, ο κ. Κωνσταντινόπουλος φαίνεται πως ήθελε περισσότερες διευκρινήσεις, καθώς απάντησε στον πρώην γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ:

«Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Γιατί εγώ μόνο στο πασοκ είμαι , σε αντίθεση με εσένα που αλλάζεις συχνά! Δλδ πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνώ μαζί σου;».

Σχετικά άρθρα