Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γερουλάνος θέλει να εκτοπίσει τη Φώφη και να αναλάβει αρχηγός στο ΚΙΝΑΛ

Ο Γερουλάνος θέλει να εκτοπίσει τη Φώφη και να αναλάβει αρχηγός στο ΚΙΝΑΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Παύλος Γερουλάνος θέλει να εκτοπίσει τη Φώφη Γεννηματά και να αναλάβει την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ναι,υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας στην Ελλάδα» αναφερόμενος στο πως αισθάνεται ο πολίτης σήμερα και πως βαδίζει η κοινωνία.

Ξεκαθάρισε ότι «οι αξίες ποτέ δεν είναι ντεμοντέ» ενώ μιλώντας για τη διεθνή κατάσταση χαρακτήρισε τον πλανητάρχη Τραμπ ως «τυφώνα Τραμπ» και ως «φαινόμενο» διαφωνώντας φυσικά με τις επιλογές του.

Αναφέρθηκε στο ΚΙΝΑΛ και υπερασπίσθηκε το κλασικό όνομα του κινήματος (ΠΑΣΟΚ) ενώ τόνισε ότι αν ανοίξει θέμα ηγεσίας στο κόμμα φυσικά τον ενδιαφέρει!

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε ακόμα σε ζητήματα όπως το μεταναστευτικό και τα Ελληνοτουρκικά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ούτε σπιθαμή δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση.

Επίσης, εστίασε στο ότι το ζήτημα είναι το μοντέλο διακυβέρνησης και η οικονομία και υπεραμύνθηκε της σοσιαλιστικής πολιτικής τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στην Ελλάδα πρέπει να δοθεί έμφαση στον μικρομεσαίο επιχειρηματία που είναι παραδοσιακά η ραχοκοκαλιά της πατρίδας μας και ότι η οικονομία ξεκινά από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω.

Τέλος διαχώρισε την θέση του από τη σύγχρονη οικονομική τάση ότι πάνω απ όλα σε ένα κράτος είναι οι αριθμοί και τόνισε ότι πάνω απ όλα πρέπει να είναι οι άνθρωποι.

Σχετικά άρθρα