Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η γκάφα του Κρίτωνα Αρσένη και το τρολάρισμα του Κύπριου υπουργού Εσωτερικών

Η γκάφα του Κρίτωνα Αρσένη και το τρολάρισμα του Κύπριου υπουργού Εσωτερικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Δήμος Φυλής, Κρίτων Αρσένης, Κύπρος, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025,

Με ανάρτηση του στο Twitter, o υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Πετρίδης, τρολάρει τον βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένη για τη γκάφα στην οποία υπέπεσε σε ερώτηση που υπέβαλε για το ΧΥΤΑ Φυλής.

Με αρκετή αίσθηση χιούμορ, ο Κωνσταντίνος Πετρίδης σχολίασε το λάθος του Κρίτων Αρσένη, όταν σε ερώτηση που ήθελε να υποβάλει στον Τάκη Θεοδωρικάκο για το ΧΥΤΑ Φυλής τον μπέρδεψε με τον Κύπριο ομόλογο του.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρο, έγραψε στο Twitter, «την αρχή νόμισα ότι εν για την Αγία Φύλα και έγινε Δήμος.

»Συνάδελφε Τάκη Θεοδωρικάκο νομίζω πρέπει να απαντήσετε εσείς».

Ο Κρίτων Αρσένης ήθελε να υποβάλει ερώτηση σχετικά με τη «δημοσιοποίηση στοιχείων για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών στο ΧΥΤΑ Φυλής».

Όμως κάπου φαίνεται πως κάπου μπερδεύτηκαν χώρες και υπουργοί και αντί για τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, στην επίκαιρη ερώτηση που έκανε, έβαλε ως παραλήπτη τον υπουργό Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Πετρίδη.

Ο Κρίτων Αρσένης μεταξύ άλλων αναφέρει στην ερώτησή του ότι «το 2015 ο δήμαρχος Φυλής. κ. Παππούς προχώρησε σε απευθείας ανάθεση δύο μελετών στην εταιρεία «ASPROFOS ENGINEERING» για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών φορτίων στο ΧΥΤΑ Φυλής και την αναλυτική καταγραφή της ποσοτικής και ποιοτικής σύστασης αποβλήτων ΧΥΤΑ Φυλής».

Το ΜέΡΑ25 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για «εκ παραδρομής λάθος».

«Το εκ παραδρομής λάθος στο αρχικό έγγραφο της Βουλής, έγινε αντιληπτό από το τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής και διορθώθηκε πριν το έγγραφο δοθεί στη δημοσιότητα».

Σχετικά άρθρα