Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας από Αχαϊα: Αρχίζει μακρά πορεία συνομιλίας με τον λαό

Τσίπρας από Αχαϊα: Αρχίζει μακρά πορεία συνομιλίας με τον λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αχαΐα, Πάτρα, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Θέλω να εγκαινιάσω μια νέα σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική και τους πολίτες, που είναι αυτή η αδιαμεσολάβητη σχέση μέσα απ’ αυτού του είδους τις συγκεντρώσεις.

Και θέλω να σας καλέσω ως συνοδοιπόρους σε αυτή την πορεία», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του προς τους πολίτες, στην Ακράτα Αχαΐας, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του για τη διεύρυνση του κόμματός του.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι έχει στόχο «να συστοιχίσουμε τον κόσμο που στήριξε σε πολύ δύσκολες στιγμές την προσπάθειά μας με ένα κόμμα το οποίο ήταν του 4% και σήμερα είναι στο 32%», ένα κόμμα, όπως είπε, που «επιθυμεί να ανοίξει τις πόρτες του στον απλό δημοκρατικό κόσμο για να αποτελέσει τον κορμό της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης στην πατρίδα μας».

Το εγχείρημα είναι δύσκολο, είπε, τονίζοντας, όμως, ότι «η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για όσους θέλουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της κοινωνίας, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας και να παλεύουμε μαζί τους».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη «μακρά πορεία συνομιλίας με τον λαό» που αρχίζει, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ, λέγοντας ότι «μόλις μέσα σε 100 μέρες από τη νέα διακυβέρνηση, έχουν αρχίσει να διαψεύδονται οι μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι πριν από τις εκλογές».

«Στόχος μας», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «είναι να γίνουμε σοφότεροι, με μεγαλύτερη εμπειρία και άρα ικανότεροι εξ αιτίας της δυνατότητας να αποκτήσουμε αυτή τη γνώση μιλώντας μαζί σας για την επόμενη μέρα», και συμπλήρωσε:

«Η επόμενη μέρα, πιστέψτε με, θα έρθει πιο γρήγορα απ’ όσο κάποιοι φαντάζονται».

Σχετικά άρθρα