Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΚΚΕ: Αντικομμουνιστική πολιτική «σαχλαμάρα» ο Μπογδάνος

ΚΚΕ: Αντικομμουνιστική πολιτική «σαχλαμάρα» ο Μπογδάνος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΚΕΛ, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κύπρος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Νέα Δημοκρατία,

Μετά την πύρινη ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, ήρθε η σειρά του ΚΚΕ να εξαπολύσει τα «βέλη» του κατά του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος σε επίσκεψή του στην Κύπρο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το ΑΚΕΛ συμπεριφέρεται σαν να έχει αλλεργία σε κάθε τι το ελληνικό.

«Μέχρι την Κύπρο έφτασε η «χάρη» της αντικομμουνιστικής πολιτικής «σαχλαμάρας», ονόματι Μπογδάνος», ανέφερε ο Περισσός σε ανακοίνωσή του.

«Αυτήν τη φορά, πέρα από το ΚΚΕ, έπιασε στο στόμα του και το ΑΚΕΛ, σε ένα ακόμα αντικομμουνιστικό παραλήρημα, αναμασώντας τους ίδιους συκοφαντικούς ισχυρισμούς για το ΑΚΕΛ, που ιστορικά είναι ταυτισμένοι με όσους έκαναν το πραξικόπημα στην Κύπρο και άνοιξαν τον δρόμο στην τουρκική εισβολή και κατοχή.

»Με αυτούς προφανώς ταυτίζεται ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος», κατέληξε στο σχόλιό του το ΚΚΕ «για τις νέες αντικομμουνιστικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου στην Κύπρο».

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο βουλευτής της ΝΔ έχει ανοίξει κόντρα με το ΚΚΕ, καθώς έβγαλε στον αέρα το ονοματεπώνυμο διαδηλωτή που πήρε μέρος στα επεισόδια μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Περισσού, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Μπογδάνο για χαφιεδισμό.

Σχετικά άρθρα