Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος γαλάζιος βουλευτής αφήνει να εννοηθεί ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι κομμουνιστικός νόμος

Ποιος γαλάζιος βουλευτής αφήνει να εννοηθεί ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι κομμουνιστικός νόμος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΝΦΙΑ, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Ρωσία, Υπουργείο Οικονομικών,

Καταπέλτης κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει με το εμπάργκο των αγροτικών προϊόντων που επέβαλε η Ρωσία αλλά και πολύ σκληρές αιχμές για το υπουργείο Οικονομικών όσον αφορά το θέμα του ΕΝΦΙΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Όσον αφορά το θέμα με το εμπάργκο της Ρωσίας μιλώντας στον Real FM ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε ότι «η Ελλάδα για ακόμη μία φορά γίνεται το εξιλαστήριο θύμα μίας σύγκρουσης των μεγάλων και για αυτό χρειάζονται άμεσα πρωτοβουλίες, τόσο προς τη ρωσική πλευρά όσο και προς την ΕΕ, η οποία θα πρέπει να σηκώσει το βάρος των αποζημιώσεων για τους παραγωγούς».

Όμως δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης πρόσθεσε ότι «Αν ήμουν υπουργός εξωτερικών θα έκανα ένα ταξίδι τις Βρυξέλλες για να διασφαλίσω το περιθώριο διαπραγμάτευσης που μου δίνουν οι σύμμαχοι και στη συνέχεια στο Κρεμλίνο για να συζητήσω ευθέως με τη ρωσική ηγεσία τα περιθώρια που υπάρχουν να περιοριστεί η πληγή εναντίον των ελληνικών προϊόντων».

Δηλαδή ουσιαστικά είπε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντί νa κάθετε στην Ελλάδα και να κάνει συσκέψεις θα έπρεπε να πάει σε απευθείας συζητήσεις με τους εμπλεκόμενους.

Αυτό είναι ένα σημείο εξάλλου που πολλοί γαλάζιοι βουλευτές της επαρχίας καταλογίζουν στον Ευάγγελο Βενιζέλο στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις.

Σκληρές αιχμές όμως άφησε και για την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ τονίζοντας ότι «το ψηφίσαμε θεωρώντας ότι σε μία κρίση κάνεις πράγματα που δεν κάνεις συνήθως. Εδώ αποδεικνύεται ότι η αρχιτεκτονική του είχε τραγικά λάθη, τα οποία πρέπει επειγόντως να διορθωθούν».

Για να αφήσει και το φονικό καρφί στο τέλος ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας κομουνιστικός νόμος, όπως σαφέστατα άφησε να εννοηθεί, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά με τον φόρο αυτό «πλήττεται ένας από τους βασικούς πυλώνες του καπιταλιστικού συστήματος που είναι το δικαίωμα της ιδιοκτησίας».

Σχετικά άρθρα