Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είδε τη γυναίκα του Ερντογάν και την κόρη του Τραμπ

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είδε τη γυναίκα του Ερντογάν και την κόρη του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμινέ Ερντογάν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιβάνκα Τραμπ, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νέα Υόρκη, Τουρκία,

Στο WGDP μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις που διεξήχθησαν την ίδια εβδομάδα με τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ βρέθηκε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη.

Το WGDP είναι μία πρωτοβουλία της αμερικάνικης κυβέρνησης για την προώθηση της Οικονομικής χειραφέτησης των γυναικών. Την προσπάθεια ηγείται η Ιβάνκα Τραμπ.

Στόχος του προγράμματος είναι να αυξήσει την οικονομική απόδοση των γυναικών στις αναπτυσσόμενες χώρες κατά 12 τρισεκατομμύρια δολάρια και να βοηθήσει 50 εκατομμύρια γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες μέχρι το 2025.

Η κ. Μητσοτάκη παραβρέθηκε επίσης μαζί με άλλες συζύγους ηγετών στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Έμινέ Ερντογάν, με θέμα:

«Υψηλού επιπέδου προκλήσεις και λύσεις για τη βιώσιμη διαχείριση των αποβλήτων και των πόρων» και στόχους:

Να υπογραμμιστούν οι δυνατότητες του καινοτόμου και μετασχηματισμένου ρόλου των κυβερνήσεων που υποστηρίζουν και εφαρμόζουν εθνικές λύσεις μηδενικών αποβλήτων.

Να ανανεώσουν οι σύζυγοί των ηγετών την έκκληση για ισχυρή διεθνή συνεργασία, ώστε να περάσει από τη διαχείριση των αποβλήτων σε μια γραμμική οικονομία, στη διαχείριση πόρων εντός της κυκλικής οικονομίας.

Να ενθαρρύνουν την ανακύκλωση στα πανεπιστήμια και τις εκπαιδευτικές προσπάθειες σε εθνικό επίπεδο

Να εστιάσουν σε μια τρέχουσα κατάσταση του μηδενικού προγράμματος αποβλήτων στην Τουρκία ώστε η διαχείριση των αποβλήτων να γίνεται με ένα περιβαλλοντικώς ορθό και βιώσιμο τρόπο.

Σχετικά άρθρα