Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης κατά Ντόρας, Άδωνι: Δεν τα παίρνουν οι γιατροί από μοναχοί τους

Πολάκης κατά Ντόρας, Άδωνι: Δεν τα παίρνουν οι γιατροί από μοναχοί τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis, ΣΥΡΙΖΑ,

Με δύο παραγράφους απαντά ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ντόρα Μπακογιάννη και τον Άδωνι Γεωργιάδη που αμφισβητούν το σκάνδαλο Novartis.

Παράλληλα υπενθυμίζει πως πέντε βουλευτές της ΝΔ είχαν καταθέσει το 2011 επίκαιρη ερώτηση προς τον τότε υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο.

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ντόρα Μπακογιάννη: «Κατά τη γνώμη μου ήταν στημένο».

»Άδωνις Γεωργιάδης: «Για ποιο σκάνδαλο Νοβάρτις μιλάμε?»

»Παύλος Πολάκης: «Δεν τα παίρνουν οι γιατροί από μοναχοί τους, δεν τα παίρνουν οι διοικητικοί υπάλληλοι από μοναχοί τους, το επιτρέπει μια πολιτική απόφαση που καθορίζει τη τιμή και το πλαίσιο να διαχυθεί ο εκμαυλισμός στην ελληνική κοινωνία.

»Αυτό ήταν το κοινωνικό συμβόλαιο που χρεοκόπησε τη χώρα, ότι «δεν σε αμείβω με μισθό γι΄ αυτό που κάνεις, αλλά σου επιτρέπω να παίρνεις μέρος της υπερτιμολόγησης υλικού, φαρμάκου, αντιδραστηρίου, ως μίζα.

»Όποιοι σήμερα μιλούν για στημένο, σκευωρία και πως δεν υπάρχει σκάνδαλο Νοβάρτις, ας μηνύσουν και τους βουλευτές Θεοδώρα Μπακογιάννη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Κώστα Κιλτίδη, Γιώργο Κοντογιάννη και Λευτέρη Αυγενάκη, οι οποίοι το 2011 κατέθεσαν επίκαιρη ερώτηση στον τότε Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και συμπεριλαμβάνει λέξεις όπως «τρωκτικά» «πιράνχας» «έγκλημα» «κακοδιαχείριση και κατασπατάλησ»η που αφορά τις Προμήθειες στο χώρο της Υγείας».

Σχετικά άρθρα